Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-06, 20:39
Donn napisał/a:
bo Cię lekarz zbada i wyleczy
no nie wiem bo wlasnie wyjechal ale powiem mu co powiedziala przyszla pani Mgr... wiesz jak jest z Magistrem trzeba sie liczyc wiec nawet jak bede zdrowa to bedzie musial mnie leczyc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1924 Skąd: Świdnica
Profil: Imię: Madziaaa
Wysłany: 2008-07-06, 20:41
A ja wlasnie mam.... i to takie mieszanki jeszcze.... slodycze fast foody chipsy i tak w kolko Do tego jeszcze napoje typu pepsi, sprite.... i tak przez caly tydzien
Wysłany: 2008-07-06, 20:41
Madzik napisał/a:
maslo orzechowe
mniam mniem
[ Dodano: 2008-07-06, 20:43 ]
a wlasnie apropo odzywiania sie to my ostatnio wlasnie zrezygnowalismy z gazowanych napoi i ograniczamy slodycze bo zaczyna sie juz odkladanie tluszczyku tomkowi juz zaczynaja sie waleczki robic na boczkach
[ Dodano: 2008-07-06, 20:45 ]
no a mi celulitis na udach... wiec dltego juz raz bylam na baseniku i planuje raz w tygodniu chodzic sobie
(a po tym basenie bardzo bola mnie rece dzisiaj)
Wysłany: 2008-07-06, 20:51
hehe to niezle ale to mile ze tak na ciebie mowi ja lubie takie komentarze od T. kochanego cialka nigdy nie za wiele
a wiesz co ja moze nie mialam nigdy problemow z jakims tluszczem akurat ale troche sie zaniedbalam ostatnio bo po skonczeniu liceum nie mialam juz zadnego ruchu, zero sportu i tylko komputerek i praca i duuuzo slodyczy a teraz jak na siebie patrze to fakt tylek mi troche urusl i brzuszek tez... ale co najgorsze teraz wychodza mi te slodycze w postaci celulitu... i wlasnie zaczynam z tym walczyc
Wysłany: 2008-07-06, 20:57
ojj tylek by mi mogl urosnac... taki maly jest a caly tluszczyk mi idzie tam gdzie nie chce, czyli brzuch i boczki
co do sportu jestem leniwa.... no kiedys biegalam i jezdzilam na rowerku, ale teraz to biegac mi sie nie chce, a rower mi ukradli Mysle, zeby jakis steper moze kupic i zmobilizowac sie do robienia brzuszkow Slodyczy jem bardzo malo, prawie wcale, jesli juz toglownie wlasnie przed @ jak mnie przypili
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10646 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-06, 21:04
Madzik napisał/a:
to co to jest tak wogole ?
kościoły wybudowane na mocy pokoju jakigośtam
kościoły protestanckie chyba (początkowo)
łaskę zrobili i pozwolili je wybudowac ale tylko na granicach miasta, nie mogły byc murowane, nie mogły miec wież ani dzwonów, można je było wybudowac tylko z piachu, słomy drewna i czegostam, no i mieli tylko rok na ich budowę, no i... za kasę parafian
czyli wielka łaska na super warunkach
Madzik napisał/a:
co sie dzieje ?
do 15 lipca ma się stawic na komisji
żeby go nei wzieli do woja to musi przedstawic papier że sie dostał lub w ogóle złożył papiery do jakiejkolwiek skzoły
tylko ze szkoła, kierunek na który chce iśc ogłosil nabór dopiero do sierpia (bo to zaocznie. . . )
<sorry za błedy, głupia klawiatura i jesszcze monitor jakiś dziwny, pod kątem każdy widac inaczej . . i jeszcze mi "ci" <c z kreską> nie działa >
Wysłany: 2008-07-06, 21:15
cerrata no dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz o kosciolach pokoju
a co do tego WKU to nie wiem..kurcze..nie znam sie na tym mimo ze ja corka wojskowego moze daloby rade cos zalatwic
Olciia hyhy no moze zabawnie, ale jak poszlam do piwnicy a tu pusto to szok na miejscu zreszta i tak mieszkam w 3 miejscach wiec z rowerem bym raczej nie podrozowala... no chyba ze na rowerze
No nie..... zjadlam pol chleba z ketchupem i ciagle mi malo dobrze ze i jedno i drugie sie skonczylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum