Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2907 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-05, 12:54
cerrata, spoko, luzik, majonezik
Na 100% znajdziesz coś innego...spróbuj pochodzić po sklepach z ciuszkami, coś się znajdzie.
Doświadczenie masz (krótkie, bo krótkie, ale zawsze) a latem szukają osób do pracy...
Wierzę w Ciebie, będzie dobrze, niedługo uwolnisz się od pijaczków
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2061 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-05, 12:58
Dzien dobry
U was tez tak pochmurno i deszczowo ?
cerrata napewno znajdziesz cos lepszego, teraz pelno ogloszen w sklepach
A ja wcinam drugie sniadanie i zaraz zmykam ugotowac zupe, dzisiaj pieczarkowa Misio w zlym humorze dzisiaj wrocil do domu, przerypana ta robota, musimy jakas inna znalezc, bo serce sciska jak widze go w dzien w dzien takim zrypanym i nie do zycia
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-05, 13:00
no ja wiem, że coś znajdę, tylko miałam nadzieję, że to JUŻ
bo mam dość użerania się
teraz mam tydzień na rano, także będzie spokój , bo rano to ja ich dopiero upijam, wieczorem są już pijani i nie kumają, żę nie chcę im sprzedać alkoholu
przedwczoraj wzywałyśmy ochronę
ja pierdziele
mam dość
menelstwo!
Lecę kochane, bo sobie ten tydzień pomieszkam u Radzia (WOLNA CHATA!!!!) i zarz mam pociąg
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-05, 13:53
cerrata, nie ,ma się co łamać jest dużo fajnych sklepów znajdziesz coś na pewno szybko ... wiem że chciała byś już ale spokojnie jeszcze tylko jakiś czas a potem coś się znajdzie... nonono z Radkiem to będą pewnie pasjonujące dni....
jakaś zaspokojona ta sobota nudnie trochę sie zrobiło bo na dworze zimno...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 558 dni temu Posty: 5377 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-07-05, 14:03
cerrata, szkoda, mialabys latwiej
a ja wlasnie wrocilam, mialam ostatnie mieszkanie i jak na razie to mam wolne przez najblizszy miesiac ale i tak sie nudzic nie bede...
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-05, 14:53
No szkoda Cerrata a uzasadnili to jakos?
mysle ze jak sie porozgladasz to na pewno cos znajdziesz
nie martw sie na zapas a nawet jak mialabys jeszcze ten miesiac przecierpiec w tym sklepie to nic ci sie nie stanie tak mi sie wydaje
bedzie dobrze zobaczysz
madzia, czyli jednak wyjadz do Polski nie wypalil czy jak to sie rozwiazalo ?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5563 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-05, 15:10
Weronislawo no szkoda,ze nie wypalilo ale jak dziewuszki pisaly teraz wszedzie jest duzo ogloszen wiec napewno cos sie znajdzie i oby sie znalazlo szybko,cobys nie musiala sie z pijokami uzerac.
Donn Lukasz nie bedzie mila operacji tylko jezdzi na badania bo dobieraja mu szkla kontaktowe korygujace wzrok,pisalam w dziale o soczewkach,jakbys byla ciekawa to sobie tam poczytaj
Ja juz posprzatalam,na zakupy nie poszlam bo mi sie samej nie chcialo
wlasnei wrocilo moje kochanie wiec uciekam,papapa
Wysłany: 2008-07-05, 15:13
angik1683, no wiesz, ogłoszenia są ale mi też coś nie pasuje
nie pójdę "gdziekolwiek"
młoda jestem to sobie mogę poprzebierac tak to sobie usprawiedliwiam za kazdym razem
ej nie wiem jak tu u niego wodę włączyc...
kręcę tymi kurkami i nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum