Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-04, 19:32
sylfiaaa, gratuluję, megamózgi na forum
miałam spać, bo strasznie zmęczona byłam, ale jakoś nie mogę, bo sie ciągle o coś martwię. byłam dzisiaj we wrocku, nie udało mi sie dostać do promotora. więc kaszana. musze zdobyć jego adres e-mailowy. pocieszam się, że jeszcze tydzien i mam urlop, więc będę mogła pozałatwiać troche swoich spraw, głównie czas na okulistę
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
no to mamy kolejną panią magister gratulacje Sylwia
ja tylko na chwilkę. dzisiaj spędzam popołudnie i wieczór z mężem
jutro z ranka zmykamy na ślub i wesele, wrócimy w niedzielę popołudniu, pewnie zamelduję się w poniedziałek i zdam relację krótką
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 331 dni temu Posty: 2463
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: wolna
Wysłany: 2008-07-04, 21:53
Hey wszystkim ja wzielam wlasnie prysznic, niedawno wrocilam od znajomych posiedziuelismy sobie, pogadalismy, fajnie bylo
Juz wekend jak ja sie ciesze wreszcie jutro sie wyspie i wyleze hihihihihi
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 23:11
helooo,jest tu ktos?
ja w koncu mam neta w domku tylko narazie mamy polaczenie tylko do kompa,a Misiek ma zakombinowac i mojego laptopa podlaczyc tez
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-04, 23:14
no ja dlugo nie popisze bo Lukasz steskniony za internetem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum