Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 187 dni temu Posty: 2371 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-03, 20:55
sylfiaaa, Donn, będę trzymać kciuki!
Donn, stresa miałam, przed wejściem to już nie wiedziałam nawet jaki był tytuł mojej pracy
Przedstawiłam autoprezentacje pracy cały czas w stresie, bo się zastanawiałam jakie 2 pytania wylosuję
ale jak wylosowałam pierwsze, to stres puścił, bo znałam odpowiedź, więc pomyślałam, że nawet jak na 2 nie będę wiedziała, to i tak mam do przodu
drugie też trafiłam na to co wiedziałam, więc spoko
Olciiia, nie braliśmy takich czapeczek można było zamówić, razem ze zdjęciem, ale nie cała grupa chciała, więc stwierdziliśmy, że albo wszyscy, albo nikt...
Dziewczynki, jeszcze raz dziękuję za gratulacje, trzymanie kciuków i wszystkie dobre słowa jesteście kochane
[ Dodano: 2008-07-03, 20:57 ]
Teraz mam już z głowy obronę, mogę myśleć o powrocie do pracy...
Prawie 4 lata na wychowawczym - wystarczy!
Co prawda Maja nie dostała się do przedszkola, ale już rozmawiałam wstępnie z ciotką mojego L. i jak dobrze pójdzie, to od września wrócę do pracy
_________________ Diabeł i Bóg jeden dzielą stół...
przy stole dzielą Cię na pół...
obaj tak samo śmieją się
wołając imię Twe...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 627 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-03, 22:56
hej imprezowe laski
Sylfiaa kciuki i za Ciebie, oby gładko i szybko poszło
wróciłam po spotkaniach ze znajomymi, jedno ze studiów, drugie z moimi babolami. i jest mi piwkowo fajnie. kurde ostatnio za dużo piwkuję. dobrze, że jutro szkolenie i weekend. ha do pracy nie trzeba iść
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum