Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-03, 16:28
ee tam,przecia mlode dziolchy jestesma trzeba korzystac poki czas
Wysłany: 2008-07-03, 16:34
wow ale impra
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-03, 16:40
Kahela moje gratulacje no to teraz czekam czekam aż opijemy to
angik1683 to świetnie ze pasuje bardzo się cieszę... a co do butów to radzę ci załatwić sobie trzy pary jedne eleganckie te co w nich pójdziesz drugie na małym obcasie już jakieś rozchodzone jakby cię obdzierały a trzecie to trampki nie żartuje jeśli nogi co spuchną w tańcu to najwygodniejsze będą trampki... na weselu siostry miałam rozchodzone buty a nawet kościoła nie umiałam w nich wytrzymać tak mi nogi spuchły zamieniłam na takie na małym obcasie ale wytrzymałam w nich tylko do 24 a później to z domu przywiozłam sobie trampki w czarnym kolorze i bawiłam sie dalej bo już kamerzysty nie było a co tam lekko rozmiękczony wujek i ciocia zwrócą na to uwagę... na pewno nie.
Donn zobaczysz pójdzie łatwo wszystkie tu trzymamy kciuki więc nie ma sie o co stresować my się po stresujemy za ciebie...
ja też chcę ja też na imprezę muzyczkę już słyszę jest super no i tanu tanu tanu<tanczy7>
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-03, 16:40
przyłączam się do zabawy!!!
a, co tam u Was słychać?
mama właśnie poszła dziś po babcie i poszły do szpitala razem.. więc ja dziś zostałam w domciu sama.. no nie całkiem sama, jest ze mną jeszcze Perełka ale ona śpi jak zabita... kurczem bladem!!! niech te upały już się skończą, bo cholery można dostać, jakby tego było mało, to właśnie mi się @ zaczęła.. popłakać się można!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-03, 16:43
fajna babka napisał/a:
angik1683 to świetnie ze pasuje bardzo się cieszę... a co do butów to radzę ci załatwić sobie trzy pary jedne eleganckie te co w nich pójdziesz drugie na małym obcasie już jakieś rozchodzone jakby cię obdzierały a trzecie to trampki nie żartuje jeśli nogi co spuchną w tańcu to najwygodniejsze będą trampki... na weselu siostry miałam rozchodzone buty a nawet kościoła nie umiałam w nich wytrzymać tak mi nogi spuchły zamieniłam na takie na małym obcasie ale wytrzymałam w nich tylko do 24 a później to z domu przywiozłam sobie trampki w czarnym kolorze i bawiłam sie dalej bo już kamerzysty nie było a co tam lekko rozmiękczony wujek i ciocia zwrócą na to uwagę... na pewno nie.
zamierzam miec trzy pary,zaczynajac od najwyzszych,a konczac na plaskich..ale chyba zrezygnuje z trampkow Wlasnie poszukuje od rana na necie i powoem wam,ze w tej angli to nie ma nic ladnego normalnie...a jak juz cos mi wpadnie w oko to cena mnie poraza
dziekuje serdecznie za dobre rady fajna babeczko
Wysłany: 2008-07-03, 16:44
Agula napisał/a:
to właśnie mi się @ zaczęła.. popłakać się można!!
mi tez,ale nie placze...ciesze sie ze dzis a nie sobote przed imprezka
Wysłany: 2008-07-03, 16:47
katti napisał/a:
Jakto mawia znajomy moich rodzicow :"trzeba sie cieszyc jak jest @"
no czasem trzeba,ale ten znajomy do konca nie wie o czym mowi, bo @ w upalny dzien to nie taka radosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum