Dla mnie nadeszly wlasnie ciezkie czasy....Jak dla kazdego studenta.... SESJA (( na razie sam poczatek a ja juz mam dosc. Plus jest taki, ze 31.01 pisze ostatni egzamin wiec w sumie to "tylko" 3 tygodnie meczarni. a pozniej "az" tydzien wolnego ale wieczorkami postaram sie wpadac na forum
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-09, 10:59
U mnie z kolei zaczeły się egzaminy semestralne i jak narazie jest ok. 5 z dermatologji, 5- z kosmetologii,wczoraj pisałam egzamin z fizykoterapi i raczej dobrze też wypadnie , martwie sie tylko o anatomie bo u tej babki jest strasznie ciężko .Egzamin też nam dała taki że nikt nie napisał całości bo poprostu nie wiedział
a ja już nie mam sesji i egzaminów i bardzo mnie to cieszy
ale za to pracy dużo, szkoła, korki, Empik. uciekają dni za szybko. a wieczorem to raczej z Marcinem siedzimy sobie, bo tyle jest do omówienia...
a ja sie dzisiaj wkurzylam.... caly wczoraj dzien sie uczylam, dzisiaj zreszta tez, poszlam na kolo i glupi facet dal takie pytania jak z kosmosu... zamiast dac jakies takie rzeczy, ktorych mozna sie bylo spodziewac, ktore sa najwazniejsze, to on dal jakeis takie niewazne, albo takie ktorych akurat na zajeciach nie bylo....no wredny facet.... jutro wyniki, mam nadzieje ze na 3 zalicze, bo jak nie to bede musiala gdzies poprawke wcisnac na przyszly tydzien, ktory i tak juz mam calkiem zawalony grrrr....wiecie co, czasami to Ci wszyscy cwiczeniowcy i wykladowcy wredni sa!!
Wysłany: 2007-01-11, 12:26
[quote]wiecie co, czasami to Ci wszyscy cwiczeniowcy i wykladowcy wredni sa!!
tylko czasami
Ja jedynie mam taki problem z nauczycielką z anatomi daje takie pytania że połowy to nawet największe klasowe kujony nic nie wiedzieli jak bede mieć trzy z egzaminu to będe skakać z radości
A ja dzisiaj mam w koncu chwile oddechu uffff.... tzn i tak jeszcze dzisiaj musze zaczac znowu cos robic, ale jestem taka zmeczona po wczorajszym dniu, ze nie wiem jak sie nazywam caly dzien sie uczylam, bo dzisiaj pisalam egzamin, a mialam na nauczenie sie na niego tylko wczorajszy dzien, wiec bylo ciezko ale chyba zalicze... to ta pozytywna wiesc...
a poza tym, nie wracam do domu na weekend, wiec jestem jakas taka malo zadowolona, bo nawet po tym meczacym dniu nie moge sie psytulic do mojego tygryska, chlip chlip
Wysłany: 2007-01-13, 06:29
Kociak to niech strusiek do ciebie zajży na weekend
Ja dzisiaj mam zaliczenie ze zdobienia pazurkow na ciemnym lakierze , i jestem zadowolona bo akurat z tego jestwem najlepsza w klasie a jutro cały pedikiur z tego już nie jestem szczegulnie zadowolona ...
a powiedz mi Diablico, co to w ogole za szkoła jest do ktorej chodzisz? i gdzie ona jest w W-chu i jak mozesz to wyslij mi na pw ile za nia placisz moze sama kiedys pojde na takie cosik
Wysłany: 2007-01-13, 21:29
Szola policealna TEB edukacja znajduje się ona w Wałbrzychu : rynek 6 (koło bibioteki na rynku) czesne kosztuje 280zł miesięcznie z tego co pamiętam.Ale najwięcej informacji znajdziesz na www.teb.pl . Szkołę ci polecam bo jest bardzo sympatycznie i wiele mozna się nauczyć
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-16, 13:23
uh ja wlasnie wrocilam z wyjazdu do czech bylismy na wycieczce kilkudniowej naprawde bylo super spacerki mizianie sie obiadki na miescie mizianie sie hehe
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
a ja mam pytanko w zwiazku z wczorajszymi wiatrami? dzialaja Wam sieci komorkowe? a jakie macie? bo ja mam Ere i od rana nie mam w ogole sygnalu w ogole jak dla mnie to takie wichury sa przerazajace... pamietam jak ze 2 lata temu byla taka we wroclawiu i drzewa wielkie z korzeniami wyrywalo z tego co widzialam na zdjeciach na onecie, to miniona noc przyniosla wiele szkod.
W ogole dziwna ta natura.... w zimie taka burza??? az strach sie bac co bedzie dalej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum