Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-17, 14:17
Paulcia udanego wesela życzę..
niki nie pozostaje Ci już nic innego jak zorganizować dla ukochanego miłą i kolację.. należy mu się..
asia21_87 powodzenia, mocno trzymam kciuki, ale ja wierzę, że zadasz!! Donn bardzo Ci współczuję rzeczywiście masz sporo na głowie, ale wakacje tuż, tuż i nabierzesz nowych sił, będzie ok!
A tak po za tym to witam Was wszystkich kochani!!!
od poniedziałku idem do pracy.. nareszcie znalazłam idealną pracę, po miesięcznej przerwie, nie było łatwo, ale udało mi się.. teraz siedzę w domciu i relaksuję się.. ale nadal wspominam cudowny czwartek, który spędziłam z moim M była ostra jazda, zwłaszcza u niego tak ostro i bosko to nie było u nas! jednak seks, odpręża..
żyć i nie umierać..
A, jak Wam mija ten tydzień? mam nadzieję, że też dobrze!?
Informacje: Dołączyła 289 dni temu Posty: 353 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-17, 14:50
ja byłam na zakupach i już na szczęscie pokupiłam wszystko dzieciakom na dzień dziecka, teraz trzeba sie wziąć za siebie i przysiąść bo w poniedziałek zaliczenie.... paskudna sprawa nic mi się nie chce
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-17, 16:28
ojej.. jak cięwytelepie na tych polskich drogach to może faktycznie...
a ja zaraz będę mykała do przyjacióły mej Przyjeżdża dzisiaj do mneie rodzinka i dlatego też spać mogłabym dzisiaj jedynie w wannie albo z wszystkimi na jednym łóżku
więc korzystam z wakacji i spadam na nocne kino znowu do 5 rano , film za filmem..
Informacje: Dołączyła 514 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-05-17, 16:33
Polskie drogi sa okropne Jak ja kieruję to nawet się boję czy nie wywali czy ściagnie mnie. Bo już się tak kilka razy zdarzyło i się szybko ratowałam, nawet przy małej prędkosci
A mnie sie chce okropnie spać, gdy słońce zawsze grzeje łądnie- nie wiem czemu
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum