Nie moge spac Brzuch mnie bardzo boli Dlugo nie bylo mnie na forum (brak czasu ) , to sprobuje nadrobic zaleglosci
[ Dodano: 2008-05-17, 08:37 ]
No nieeeeeee Polozylam sie spac o 4:30, w koncu jakos usnelam. No i godzine temu mnie obudzili Jak mozna kosic trawe w sobote o 7 rano Jestem niewyspana i zla
Witam.
A ja z rana jestem zdenerowana, jak można wtrącac się w nie swoje sprawy ? Znaczy w moje się wtrącają. wrr
Teraz to tylko posprzatac cały dom, az mi się nie chce.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-17, 10:26
NudnaBaba, co to się podziało ?? a ja nawet dobry humorek mam zaraz idziemy na zakupy trzeba wyposazyć dzieciaki w prezenty na dzień dziecka, no i mamie trzeba coś kupić
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-17, 10:42
hej dziewczyny, strasznie wczoraj nabroiłam i zrobiłam przykrośc Miskowi. po pracy pojechałam do kumpeli, była jeszcze jedna kolezanka. zjadłysmy obiad i troche popiłyśmy. no i jak jechałyśmy na 19 do lokalu to ja juz byłam wcięta ostro i w lokalu tylko miskowi napisałam , że spie u kolezanki, choc miałam wracać do domu, bo przecież tabletki, masc i okłady, no i potem już się nie odezwałam. jak dzownił gadała z nim kolezanka , że spie u niej i ze nie moge podejsc do tel. on się martwił, ze jak wypiłam i biore tabletki to cos mi sie stało poważnego, skoro nie odezwałam sie do tel. przyjechal do niej , walił w drzwi, pies szczekał a u nas nikt nie słyszał, jeszcze kolezanka wyłaczyła mój tel. Misiek wpadł w panikę, ze ze mna musi być powaznie źle, miał naszykowany spiwór, rzeczy do szkoły i chciał spać w aucie, bo przecież ktoś musi wyjść z psem. matko udało się, że dodzwonił się do mojej kumpeli i zeszłam na dół. ale mam straszne wyrzuty sumienia, że wszystko przeze mnie, bo wiem, że nie moge alkoholu teraz odespałam i nie mam siły na nic, katem ogladam tv
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-17, 10:52
niki, a jak on się o tym wszystkim wypowiedział? Kochana a jakie Ty tabletki bierzesz jak można wiedzieć? ale wiesz co Ci powiem mimo wszystko masz pozytywną stronę tego wszystkiego- faceta masz naprawdę kochanego nie martw się wszystko będzie dobrze, a takie wyskoki czasami każdemu się zdarzają, naprawdę
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-17, 10:54
tabletki oszyszczające organizm, maść z hormonem progesteronem. on mówił, że się bardzo bardzo martwił, że mogło mi się coś stać, tylko ta koleżanka to ukrywa, że miał już wizje, że może ktoś mi coś dosypał i jestem nieprzytomna, bo chciał mnie choćby tylko usłyszec, że jest ok, a ja nie byłam w stanie.po tym jak go zobaczyłam w jakim onjest stanie, wiem, że naprawde sie martwił,a ja zrobiłam taka głupotę.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 87 dni temu Posty: 1295
Profil:
Wysłany: 2008-05-17, 11:41
witajcie Babeczki
dziś przed mną ciężki dzień, egzamin mam na 16, nie wiem czy sobie poradze bo powiem szczerze ze nie poświeciłam szczególnej uwagi . Mam nadzieje ze będzie dobrze Buziaki dla was i miłego dzionka
_________________ wszystko jest piękne,wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 101 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-17, 11:52
witam Was kochane!
niki, no nieźle nabroiłaś, nie ładnie tak, nie ładnie ale wiadomo...człowiek uczy się na błędach
ja się szykuje na weselisko. Na razie tylko sukienke i mojemu Kotkowi koszule, a zaraz mykam się wykąpać A później to juz tylko impreza na 102
buziaki i miłego dnia Wam życzę
[ Dodano: 2008-05-17, 11:52 ] asia21_87, dasz rade z egzaminem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum