Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 294 dni temu Posty: 3071 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-16, 16:30
tak patrze,ze cos dzisiaj naszego Dj'a nie ma,a to dzisiaj rocznica wybija Dj'u drogi -wszystkiego dobrego
a przypomnilo mi sie dlatego,ze mi i Lukaszowi mineloby dzis 7 lat razem,gdyby nie nasze rozstania i powroty,no i przed chwila dzwonil i mowi,kochanie dzisiaj nasza rocznica ,no nie? Ale sie kurna zdziwilam,bo ja zapomnialam zupelnie,a on jak nigdy nie pamieta nawet o urodzinach swojej mamy, tak dzisiaj mi tu wyskoczyl z tekstem no! Bedzie trzeba extra na dzis zaplanowac
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8052 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-16, 18:42
Cytat:
tak patrze,ze cos dzisiaj naszego Dj'a nie ma,a to dzisiaj rocznica wybija Dj'u drogi -wszystkiego dobrego
Dziękujemy
No wpadłam na chwilkę
Zajrzę na stronkę multikina żeby się zorientować w filmach i mykam do Radziocha
Kupiliśmy sobie karnety na 'noc w kinie' mamy 10 filmów, możemy se łazić po salach jak nam się podoba
Także się rozejrzę co ciekawego warto zobaczyć
Dostałam kwiatuszki od Radzia.. i Misiaka takiego słodkiego.. ojojjj...
A ja Radziowi kupiłam taką super filiżankę z podstawkiem i herbatę Roibos pomarańczową z pistacją... Radzio ma fioła na punkcie kawy i herbaty to się ucieszył
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8052 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-16, 18:50
no pewnie tak
nie wiemy na jaki film się zdecydować...
na pewno idziemy na Lejdis
później (około 1:30 w nocy) mamy do wyboru jeszcze 9 filmów.. kilka z nich odpada ze względu na zaniżony poziom wartości prezentowanych przez formę und treść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum