stać czy nie stać...ale ja nie jestem aż taka bliska rodzina, żeby aparaty kupować...a gry raczej odpadają bo to dziewczynka...i ona do komputera raczej nie chętna...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 19:18
hihi, dzięki babki...
jutro angielski ustny.. z kolesiem, który mówi kompletnie niewyraźnie po polsku a co dopiero po angielsku, i do tego z koszmarnym akcentem, i wszystko na "odwal się" delikatnie mówiąc.. także jak nie zemdleję to napiszę co i jak
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 19:22
a ja miałam miły dzionek,napatrzyłam sie w parku na ludki(tak nazywam małe dzieciaczki) i tak teraz chodze i marudze że ja też chce takiego uklejonego soczkiem i czekoladą rozrabiake cerrata gratuluje polskiego
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 514 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 20:20
Cerratko dasz radę - wierzę w Ciebie
A ja przed chwilą, dosłownie az umarłam z wrażenia
Chyba pojadę do Istebnej!
to jest taka miejscówka za Ustroniem, Wisłą, Żywcem Zaraz obok granicy czeskiej i słowackiej... jeaeeeaaaa Będzie tma szkolenie z tańca : salsa, taniec wiedeński i Merengue Umiem te tańce, ale podszkolę się
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 20:22
anusek napisał/a:
a jak sie nie wybierasz to ważne żeby zdac
no nie wybieram się
o planach moich pisałam jakieś dwa tygodnie temu... NudnaBaba, ale super! zazdroszczę...
nam dzisiaj z Radziem odbijało i żeśmy sobie krakowiaczka odwalili i tango w wersji Radka (ja tylko skulona ze śmiechu biegałam tak jak mi kazał... mamy predyspozycje?
Informacje: Dołączyła 514 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2008-05-12, 20:32
niki napisał/a:
kurcze zarabista sprawa takie szkolenie, a jeszcze pojechać sobie przy tym pozwiedzać to podwójnie super, wystepoujecie gdzieś zespołem?
Nie to jest z BJDM takie regularnie różne szkolenia, konferencje itp. Byłam na tym kilka razy Zawsze fajnie jest, a teraz te tańce to nauka, powiem ostra nauka, tancerze uczą tańców a na koniec zabawa taneczna Jeaaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum