No nie pamietam kiedy ostatnio sie klocilismy, w sumie to nie byla klotnia tylko spiecie - tak bym to nazwala... koncze dzis o 15 ciekawa jestem jakie bedzi ejego zachowanie jak przyjde...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-12, 09:03
hej dziewczyny, też z ranca weszłam na forum na dobry poczatek dnia. dzisiaj mam dyzur poniedziałkowy czyli siedzę w pracy od 10-18, potem może na jakieś zakupy się wybiorę do marketu. trza czymś wypełnić lodówkę, bo niedługo będzie tam tylko echo
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Poniedzialek, czyli najgorszy dzien na uczelni, nie lubie poniedzialkow... zajecia do 18-ej non stop i to takie nudne jeszcze... trzeba przesiedziec. Dalej jestem drazliwa, moze nie pokloce sie z dziewczynami Zobaczymy... w piatek Wojtek przyjedzie juz sie nie moge doczekac Milego dnia dziewczyny. Zajrze wieczorkiem
Ale jestem zmeczona po tym weekendzie, troche pobalowalismy
Nie wiem kiedy ja to odespie, bo nastepny weekned zapowiada sie calkiem podobnie
Pogoda nadal super,az sie chce zyc Wczoraj caly dzien przelezelismy w ogrodzie,popiwkowalismy, posmialismy sie, fajnie bylo.Szkoda,ze weekend trwa tylko 2 dni
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-12, 16:13
hej babki
już po polskim ustnym, nie poszło mi najlepiej
tzn, poszłoby ok, gdyby nie to, że babsko robiło wszystko żebym się zamotała i nie wiedziała co powiedzieć... uwielbiam pytania "DLACZEGO"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum