witam się w słoneczną niedzielę mąż odsypia nockę, ja szykuję zajęcia na Zieloną Szkołę i kątem oka spoglądam na forum obiadek u rodziców, więc w kuchni nic nie muszę robić madzia to czekam na te zdjęcie...bez bluzek
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-11, 13:49
Witam się
właśnie wyszła ode mnie Ania, moja kochana ciężarówka
powiedziała mi tak : "my nigdzie nie jedziemy, także dzieciaczka będzisz bawić od samego początku"
hi hi
ale ma brzucha , hihihih
widać już dziewczyny grillują, wyjazdy nad wodę, a my nie mamy kiedy szkoda mi trochę, bo pogoda śliczna. Marcin wstał tyle co na obiad dziś, a po południu to już za późno ja to mam nadzieję w przyszłym tygodniu się wyplażuję, ale bez męża.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-11, 20:22
wróciłam z działki. miałam dzisiaj być z Miśkiem na rajdzie, ale przez moją pracę nie wyszło i pojechał sam ( jakiś kierowca wpadł na drzewo). żeby mieć co porobić to poszłam z mama i psem na działkę.byłam pierwszy raz w tym roku. troche się spracowałam, aż mnie plecy i nogi bolą, ale i tak fajnie. teraz sobie zerkam na taniec :)ciekawe czy arciuch odpadnie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Dola mam dzisiaj Wrocilam do tego pustego mieszkania i taka tesknota mnie wziela, ze az sie poplakalam Ja chce do mojego Wojtka... jejku tydzien sie nie widzielismy a mnie juz nosi po scianach No ale nic dziwnego, jak nie mam nawet z kim pogadac czy wyjsc na spacer... no normalnie zle mi dzisiaj
A poza tym to nie mam okresu, co prawda dopiero 2 dzien, wiec to jeszcze nic, ale jak sie wkurzam, ze mi wypadnie za tydzien na weekend, a wtedy Mis przyjedzie i nie bedzie zadnego a tak mi sie chce dzisiaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum