Madzia81, byliśmy na kolacji..potem na małym spacerku tak sobie rozmawialismy jak sie czujemy i takie tam ...... ogólnie ciekawy dzień i bardzo romantyczny
Oj... ale mi dobrze wrocilismy z zakupow nawet owocne kupilam kilka ciuszkow tomek tez
ale nogi mnie bola bo sie na obcasach wybralam ja to zawsze pomysle
teraz klazdy z nas usiadl do kompa i na chwile obecna jestesmy tak zmeczeni po tych sklepach ze nastala ciszaaa...
Calineczko a gdzie byliscie w Luboniu czy w Poznaniu? bo rozumiem ze ta kolacja to w jakiejs restauracji byla?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-11, 09:56
mam przekichane, dzownili, ze musze przyjechac do pracy. cholerny dyzur. a potem z Miskiem podjedziemy na rajd, tylko nie wiem o której wyjde z roboty. miłej niedzieli wszystkim i pięknego słoneczka
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Calineczko a gdzie byliscie w Luboniu czy w Poznaniu?
byłismy na starym rynku w Poznaniu w Sphinx nasze ulubione miejsce
Cytat:
czy razem z pierścionkiem pojawiła się rozmowa o dacie?
troche tak chociaz nie konkretnie .MY chcielibysmy już w przyszłym roku może wrzesień (koniecznie musi to byc miesiac letni) a jesli nie to czerwiec 2010 ... teraz będziemy szukac w miare taniego ( o ile mozna mówić o tanich miejsach) i zobaczymy jakie terminy mają
Olciiia napisał/a:
jejku ale to musi byc super uczucie
faktycznie dziwne uczucie przynajmniej teraz kiedy jest to świeże potem pewnie będzie tak samo zobaczymy ........
niki napisał/a:
mam przekichane, dzownili, ze musze przyjechac do pracy.
a na długo
My dzis na grilla zmykamy pogoda genialna
milej niedzieli
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-11, 10:29
uff ile postow:)))
wczorajsza impreza zdecydowanie udana grill, tance...nawet bez bluzek wszystko pod golym niebiem...przed domkiem bylo super. Postaram sie jakies fajne fotki wyhaczyc i wrzuce. bylo super....e...chyba juz to pisalam
Dzis tez chyba cosik sie szykuje ale juz nie az tak.
Milego dnia dziewczyny
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Hejka dziewczyny niedawno wstalam, spalo mi sie super ale co za duzo to nie zdrowo...
Wczoraj T. zmuszal mnie kolejny raz do ogladania matrixa ale i tak zasnellam w polowie a ten sie tylko wkurzal....
dzisiaj czeka mnie mily dzionek po obiadku idziemy do znajomych mysle ze zapowiada sie calkiem fajne popoludnie
Calineczko tak wlasnie sobie myslalam ze Stary Rynek ja tez bardzo lubie tam chodzic jak tylko jestem w Poznaniu
Wczoraj bylam taka podekscytowana tymi zareczynami bo ostatnio wszyscy sie zareczaja Impresja tez kilka dni temu i w sumie nie chcialam nic mowic Tomkowi ale tak mi sie wymsknelo i musialam mu pierscionek tez pokazac.. a teraz zaluje bo nie wiem czy on tego nie odbierze w ten sposob ze ja juz tez chce...?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Ostatnio zmieniony przez Olciiia 2008-05-11, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 189 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-11, 10:42
Witam, dawno nie pisałam, ale siedzę i piszę magisterkę...zostały mi 2 tygodnie do ostatecznego terminu oddania.
Byłam teraz na spotkaniu z promotorem i jest zadowolony więc na spokojnie dokończę, ostatnie obróbki, a potem nauka zagadnień - aż 56 i za 1,5 miesiąca...koniec!!!
Miłego dnia Foremki!
_________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Faceci są jak dzisiejsze gry komputerowe -
wszyscy mają za duże wymagania...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja mam jade za chwilę do uzdrowiska, niedaleko koło mnie a tak pooddychać świeżym powietrzem... i nie myśleć o czymś, o kimś bo to dokładnie rok temu miałam zerwanie
Kahela napisał/a:
piszę magisterkę
Kahela napisał/a:
za 1,5 miesiąca...koniec!!!
to tak jak ja
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum