Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 21:32
hej dziewczyny ( i być może chłopaki) no więc po pracy- wypuścili nas o 14- pojechaliśmy na obiad do czech, sliczna pogoda, słonko. potem pojezdzilismy tam sobie troszkę po czechach, pozwiedzaliśmy (tyle co mozna było w butach na obcasach )super mi się podobało, bo tam jest slicznie, zielono, czystko, wszystko zadbane i wszedzie krówki, konie, kozy, owieczki a nawet trafiły się lamy.
Madziu na jaki zabieg marcin idzie do szpitala? coś się powaznego stało??
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-10, 21:37
cerrata napisał/a:
pokazuj foty !
jutro foteczki wrzucę:) to jeszcze się butkami pochwalę:D
w końcu mam wieczorek w domu:) po całym tygodniu imprezowania jestem już wykończona i tylko spać bym mogła:D
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Madziu na jaki zabieg marcin idzie do szpitala? coś się powaznego stało??
nic poważnego. co jaki czas robi mu się taka narośl na kości ogonowej, która podchodzi ropą, pęcznieje, pęka i boli. i trzeba to usunąć. sam zabieg mało inwazyjny, będzie trwał około 20 minut, ale Marcin jak większość chłopów panikuje, marudzi i wszystko jest teraz źle.
Wysłany: 2008-05-10, 21:59
Madzia81 napisał/a:
co jaki czas robi mu się taka narośl na kości ogonowej,
łoo matko, raz to jeszcze można przejśc taki zabieg, ale współczuję, że to się powtarza i boli. też bym wymiękała, tym bardziej, ze nie widac co z tyłu robią
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-05-10, 22:06
Madzia81 napisał/a:
lepiej, że nie widać
ja tam mam uraz po wbijaniu znieczulania w kręgosłup. już wolę widzieć co ze mną robią. a słuchaweczki na pewno by mu się przydały. oby tym razem nic a nic nie bolało
źle mnie zrozumiałyście. do tej pory miał to miejsce tylko czyszczone tamponami jakimiś. i po tym oczyszczaniu się odnawiało, dlatego będą go teraz ciąć i usuwać to całkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum