Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4651 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-10, 17:08
witam w upalne popoludnie, dzis o 5ej rano mielismy z L pobudke, jego kolega z pracy dzwonil,zeby go zastapic bo jego koles zostal dzgniety nozem na baletach i ten L kolega byl u niego w szpitalu Chwile pozniej zadzwonil zeby powiedziec ze jednak da rade jechac do do pracy na czas,a z kolega juz lepiej.
A pozniej wstalam, powyciagalam z walizek letnie lachmanki,a z szafy powyciagalam zimowe i zamienilam je miejscami,ale tych lachmanow sie nazbieralo
Pozniej skoczylam sobie na solarium, a pozniej poszlam do fryzjera ze zdjeciem tej fryzurki ktora wczoraj wklejalam tu i wiecie co?Te angielskie fryzjerki to badziewiaki.Pocieniowala mi i nie powiem,ze ogolnie nawet jej to wyszlo ale daleko temu cieniowaniu do tego jak tamta na zdjeciu ma scieniowane
Teraz brykam wziasc prysznic i jedziemy na grila do L brata, bedzie kielbacha,szaszlyczki, salatka grecka, wodeczka itp,itd
aa sie rozpisalam milego dnia babeczki
dzisiaj mieliśmy zakupowy dzień, Marcinowi spodnie kupiliśmy, mi taki żakiecik sportowy, ale w pn część dalsza - potrzebuję adidaski, ale mam już chyba upatrzone a Marcinowi dres do szpitala głupio się składa, bo w środę ja wybywam na Zieloną Szkołę, a M. do szpitala na zabieg. no ale trudno. przeżyje jakoś a ja się mam nadzieję wygrzeję na nad morzem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum