Informacje: Wiek: 25 Do³±czy³: 724 dni temu Posty: 325
Profil:
Wys³any: 2008-07-08, 09:26
Tasiemiec ? Tam bylo zaledwie 19 000 postow w 1 temacie..
_________________ Lubie jak przede mn± nago klêczysz, lubie jak pode mn± g³o¶no jêczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadk± - kto Ciê nauczy³ tego 17 latko ? =)
w³a¶nie dopijam kawusiê, zaraz pewnie bêdzie dzwoniæ mamcia, mamy wyskoczyæ na ma³e ostatnie zakupy przed wyjazdem.
po po³udniu sprz±tanie i czyszczenie przyczepy. a potem w domku ju¿ pakowanie rzeczy.
wczoraj byli¶my u ginka, wszystko dobrze nasza dzidzia ju¿ ma wykszta³cone r±czki, nó¿ki, g³ówkê, brzuchol - na zdjêciu usg wygl±da jak ma³y kosmita taki nasz maleñki CUD
nastêpna wizyta za miesi±c. teraz mo¿emy spokojnie jechaæ na wakacje
ciekawa te¿ jestem na ile kobieca intuicja siê sprawdzi tym razem.....bo wiecie, ja chcia³abym bardzo dziewczynkê, ale ³apiê siê na tym, ¿e jak mówiê, to mówiê ON. mam przeczucie, ¿e to ch³opak ahhhh.....ju¿ bym tak chcia³a wiedzieæ kto tam mieszka!! tyle ³adnych ciuszków w sklepach, czas zacz±æ kupowaæ, tylko ró¿owe czy niebieskie?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum