Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 420 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-19, 11:31 Podziękowanie
Założyłam ten temat, aby podziękować pewnej osobie o baaaardzo dobrym sercu, która mi po raz drugi pomogła. Oczywiście mam na myśli naszego administratora strusia, który pomógł mi przenieść bazę danych mojego forum na inny serwer Jest to bardzo ciężka robota, z którą ani ja (jako że po profilu informatycznym ), ani mój znajomy, z którym prowadzę forum, nie poradzilibyśmy sobie. Dodatkowo zrobił to w rekordowym czasie. Cieszę się, że mamy tak uczynnego i miłego administratora
Prz okazji chciałabym też wspomnieć o super prowadzeniu forum przez administratorkę oraz moderatorów Dzięki Wam jest tu taka świetna atmosfera, że chce się tu codziennie wracać To forum uzależnia bardziej niż narkotyk, ale na szczęście nie ma negatywnych skutków
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję!
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-07-19, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 404 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 14:28
chciałam sie przyłaczyć do podziekowan Niepokornej dotyczacych prowadzenia forum jest to 2 forum w moim zyciu do ktorego chetnie wracam(pierwsze juz nie istnieje ) i mam szczera nadzieje ze ta cudowna atmosfera zostanie tu na zawsze a nas bedzie coraz wiecej DZIEQJĘ
strus [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 22:07
Niepokorna, nie ma sprawy Ale tak szczerze to zartowalem z tym podziekowaniem na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum