Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2008-03-25, 09:55 podziekowania
witam dziewczyny
przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo naprawde chcialam wpasc wczesniej ale jakos nie umialam
dziekuje wam wszystkim za pomoc i za slowa otuchy
dziekuje za kazda zlotowke wplacona
niestety nie umiem o tym pisac ale operacja nie przebiegla tak jak powinna byly jakies powiklania
po jednej operacji byla druga i zaraz trzecia.. tej trzeciej przemek nie wytrzymal
nie chce was tutaj zasmucac-
duzo mi dalyscie ale tydzien temu zawalil mi sie swiat i nie potrafie nic zrobic nie potrafie sobie znalesc miejsca jestem strzepkiem czlowieka
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-25, 11:20
Martuś... tak ostatnio sobie myślałam o Tobie
I po tym co przeczytałam odebrało mi mowę... wierzyłam że będzie dobrze
Strasznie mi przykro
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-25, 12:57
Martusiu całym sercem jestem z Tobą... żadne słowa nie oddadzą tego co teraz czujesz i żadne nie złągodzą Twojego bólu, ale trzymaj sie mocno i badż silna.....[*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum