Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-05, 15:01
hahahahahaha jeżdże golfem dwójkom jak mi kolega pozyczy to trójkom też hahahahaha....hahaha i w kinie był hahahah na takim filmie hahahahahaha hahahahaha dobry jest hahaha z checia bym z nim na zywo pogadała hahahha
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-05, 15:15
jaki koleś
hejoł bejbe
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 724 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-05, 23:35
Koszmar
Kasiula napisał/a:
Dziwne, że ta laska nie uciekła
też jakaś dziwna musiała być, ja bym takiego po jednym zdaniu spławiła
"pewnie masz ochotę iść ze mną na drinka.." - no jasne, o niczym innym nie marzę, tylko iść z naćpanym grubasem, z zakolami jak staruszek, na drinka
też jakaś dziwna musiała być, ja bym takiego po jednym zdaniu spławiła
"pewnie masz ochotę iść ze mną na drinka.." - no jasne, o niczym innym nie marzę, tylko iść z naćpanym grubasem, z zakolami jak staruszek, na drinka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 508 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-06, 11:29
Jewel napisał/a:
A ja uważam, że ten filmik to jedna wielka ściema
bo to rezyserka
Ale całkiem udana.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Rezyserka czy nie mi tam filmik sie bardzo podobała zwała przynajmniej jest hehe
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum