Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 372 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-10, 22:21
Każdy ma swoje wartości i gusta i głupotą dla mnie jest krytykowanie kogoś przez to, że posiada odmienne od ,,moich" ( tyle chciałam powiedzieć, sorki za OT )
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 418 dni temu Posty: 4064 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 10:33
Jovitko ja nie jestem modna bo nie noszę spodnie rurek, mam się zmuszać do noszenia skoro tego nie lubię i źle się w tym czuję. Nie nosiłam rajstop z koronką bo mnie obrzydzały, nie nosiłam baletek bo źle się czułam. Mimo tego, że nie nosiłam nic co jest modne to mam swój styl, który dużo ludziom się podoba. Lubię spodnie rozszerzane- dzwonowate a nie rury i nigdy nie czułam się przez to gorzej, że nie noszę rurek.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Jovita każdy ma swój styl, i nie każdy musi podąrzać na modą... ja osobiście tez nie lubie tych spodni rurek, ani getrów i balerinek... nie lubie i nie nosze, co do fryzur, to kazdy ma inny typ urody, więc jasne że każda woli co innego..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 600 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-11, 13:01
JOVITA napisał/a:
dla mnie glupota jest jak ktos jest niemodny i nie ma stylu
Dla mnie głopotą jest to że niektózy ślepo za nią podążają ,poprostu smiać mi sie chciało jak obsługiwałam laseczki w solarium a one w mini,leginsach i balerinkach bo taka moda a pasowały im te ciuchy jak pies do jeża.Mam przez to rozumieć że jak będzie moda golenie sie na prawie łyso (jak britney) to sie ogolisz ?bo taka moda ?albo założysz dzwony z weluru i koszule w kwiaty bo powróca lara 70-te ? przeciez to jest śmiechu warte
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-12, 13:23
dziewczyny, wydzieliłam posty, które były ewidentnie nie na temat i rozpoczęły dyskusję - swoją drogą bardzo ciekawą
Ja jestem zdania, że kobieta mająca dobry styl to taka która śledzi modę, ale nie podąża wiernie za nią, tylko wybiera z niej to, co dla niej najlepsze, co jej najbardziej pasuje.
Diablica666 napisał/a:
w mini,leginsach i balerinkach bo taka moda a pasowały im te ciuchy jak pies do jeża
często widuję tak ubrane grubsze dziewczyny - wyglądają okropnie i można powiedzieć że moda je zgubiła...
JOVITA napisał/a:
glupota jest jak ktos jest niemodny i nie ma stylu..
ale to akurat się ze sobą nie łączy - na co dzień widuję mnóstwo dziewczyn, które nie podążają za modę ale właśnie mają styl i to najlepszy bo swój własny, a nie ubierają się jak milion innych, bo tak pokazali w jakiejś gazecie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 372 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-12, 13:40
Kociak napisał/a:
Ja jestem zdania, że kobieta mająca dobry styl to taka która śledzi modę, ale nie podąża wiernie za nią, tylko wybiera z niej to, co dla niej najlepsze, co jej najbardziej pasuje.
Nic dodać nic ująć.
JOVITA napisał/a:
madzia dla mnie glupota jest jak ktos jest niemodny i nie ma stylu..
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 13:57
zgadzam sie z wypowiedzia kociaka całkiem czesto to co jest modne wyglada okropnie !!! albo dana osoba zakładajac to tak wyglada... nie kazdemu wszystko pasuje ... i niektórzy po prostu nie moga zakładac np "rurek" bo jesli maja troszke wiecej ciałak to wygladaja w tym jak beczki:P za to zakladajac troszke szersze kanty robia sie z nich laski
podazanie za moda i strojenie sie tylko i wyłacznie w to co modne nie jest oznaka stylu...tylko jego braku powinno sie sceptycznie patrzec na MODNE ciuchy i wybierac z nich tylko to w czym jest nam dobrze ... pozatym wielorakosc stylow jest potrzebna bo bez tego byłoby nudno
Informacje: Dołączyła 298 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Wysłany: 2007-10-12, 17:42
ale ja nie mowie ze kazdy ma chodzic modnie ubrany tylko jest pewna moda na cos i mozna sobie zawsze dobrac cos do figury , ja nie napisalam ze kazdy kto nie nosi np rurek jest glupi itp , tylko ze mozna sobie cos dopasowac !
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum