Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-11, 18:58
Madzia81 napisał/a:
ale noszą, bo to jest teraz w modzie
o tak ! to mnie wkurza w niektórych laskach, nawet jak coś wygląda źle (czy na nich czy w ogóle jakaś głupia moda) to to noszą BO TO JEST MODNE... zero siebie itd poza tym najczęściej jest tak, że wszystkie wyglądają tak samo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 273 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-11, 21:09
cerrata napisał/a:
nawet jak coś wygląda źle (czy na nich czy w ogóle jakaś głupia moda) to to noszą BO TO JEST MODNE... zero siebie itd
Popieram..mam tak często, że nawet jak ciuch jest modny to mi się go odechciewa jak widzę tysiąc takich samych lasek..mimo wszystko, że spora z nich część wygląda fatalnie w określonych ciuchach.
Generalnie nie podążam ślepo za modą..raczej za sobą. Choć z wybiegu czasem można się czegoś nauczyć
Ja przewaznie ciuchy kupione w niemczech nosze w PL a te z PL w niemczech ale nie znaczy,ze tylko.Zreszta ja pochodze z malej miesciny i zawsze kupuje siostrze ciuchy tu u mnie bo jak jest u nas cos fajnego to ma to cale miasto i to jest KATASTROFA!!!
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 15:06
rownie dobrze mozna sobie szalik kupic i sie nim przewiązac raz w pasie takie mini to tylko do jakiegos DOBREGO klubu... ma sie wejsciowke zapewnioną no i dla kogos kto lubi prowokowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum