Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 138 dni temu Posty: 31 Skąd: Ck/Ldz
Profil: Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-03-10, 08:26
a ja mode uwielbiam!
czytuję Glamour,przeglądam na necie Avanti i nne strony poświęcone modzie,uwielbiam Fashion Tv i modeling
Staram się być na bieżąco z najnowszymi trendami,choć nie zawsze mnie na to stać,wtedy trzeba przystopować
_________________ 'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...'
Moja bratanica ma17 lat i pierwsza klasa w liceum
Tam laski patrza tylko na mode masakra
Nie ubierze tego bo nie modne wczoraj dała mi tone ciuchów których nie nosi a mi pasuja więc ...
Trzeba by mies maszynke do robienia kasy aby za tym nadążyć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 12:22
calineczka ja też częto oddaje ciuchy chociaż nie zawsze dlatego że nie modne,jakoś poprostu mi już nie pasują...co do podążania za modą to co sezon kupuje jakieś modne ciuszki ale staram sie żeby nie były za drogie,wtedy nie jest mi szkoda sie ich pozbywac.najwięcej kupuje dodatków.chociaż z takich modnych rzeczy które oddałam to chyba były tylko 1 spodnie i jedna bluzka,reszta raczej uniwersalna...
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 160 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-03-10, 17:32
W sumie ja o modzie na określony fason,kolor,dodatek itd dowiaduje się jak wszystkie dziewczyny wokół są w to ubrane bo jeśli pół miasta ma bluzkę w paski to znaczy,że taka moda panuje obecnie
anusek, ja zolte nosilam 3 lata temu juz.
Zreszta pamietam jak weszly te kolczyki kolorowe i jak bylam w PL to zmienialam do kazdego ubrania inny kolor,kumpele sie smialy ludzie patrzyli a za jakis rok u mnie w miescinie kazda je nosila wiec po co sie smiac
Oczywiscie lubie modne rzeczy,ale nie do przesady mam teraz i tak tyle rzeczy ktore mialam tylko jeden sezon zreszta po ciazy juz sie calkiem inaczej ubieram nie tak kolrowo jak kieds.Kiedys gadali na mnie chodzacy kolorek bo mialam zawsze wszystko dopasowane.
a teraz ubieram sie normalnie i kupuje to co mi sie podoba.
grunt to umieć dopasować to, co modne do swojej figury i dobrego samopoczucia i jest super często się widzi laski w legginsach, rurkach, getrach itp, które wyglądają w nich jak półtora nieszczęścia (np. krótkie nogi, gruszkowata figura), ale noszą, bo to jest teraz w modzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum