to jest ten kraj
popatrz, popatrz, popatrz sam
dobrze go znam, kochanie
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-20, 19:48
Amy napisał/a:
po czym poznać, że chłopak polubił dziewczynę czy też spodobała mu się?
redakcja bravo chętnie odpisze na twoje pytanie
tak więc > nie da sie tego poznać, ponieważ mężczyźni (w tym wypadku chlopcy) to podrzędny gatunek, który nie potrafi okazywać uczuć zbyt wylewnie a kiedy juz to robi wysyła sprzeczne sygnały w myśl zasady 'kto się lubi ten sie czubi'
po czym poznać, że chłopak polubił dziewczynę czy też spodobała mu się?
PO tym , że owy chłopak poświęca Ci więcej czasu , niż innym.
Dopiero później zaczniesz oddzielać podobanie się i lubienie, od chęci przespania się - bo to te same symptomy.
Kobiety generalnie lubią mówić i mają spory zasób słów w swych dziennych limitach do wykorzystania, dlatego jak mówią do kogoś, to tym samym okazują mu swoją uwagę i sympatię , z kolei jeśli to facet poświeca Ci uwagę i z Tobą gada - to ma określony cel. To się dzieje odkąd zeszliśmy z drzewa.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Tiaaaaa, a potem psioczy, że nas zawiodła owa intuicja POza tym, na kija nam intuicja, skoro owa "adaracija" (domyślam się że chodzi o adorację ) , jest namacalna tego nie da się nie widzieć .
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 64 dni temu Posty: 868 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-21, 08:38
Według mnie są dwie reakcje:
Chłopak będzie dla dziewczyny przemiły i będzie za nią "latał"
Chłopak będzie dziewczynie dokuczał, aby zwrócić na siebie uwagę
Obie sprowadzają się do jednego. Jak napisała Ko.
Ko. napisał/a:
PO tym , że owy chłopak poświęca Ci więcej czasu , niż innym.
Musisz rodzielić " polubił mnie" a 'podobam mu sie"
W pierszym wypadku bedzie traktował Cie jako dobra koleżanke, może nawet przyjaciólkę. Mam duzo koleżanek którym poświecam dużo czasu , lubie z nimi przebywać, żartować z nimi, wygłupiać się ale nie umiem sobie wyobraźić związku z jakomkoliwek z nich-czyli poświecaniu czasu to niekoniecznie syndrom "spodobałam mu sie"
A jeśli mu sie poodbasz to anepwno CIe zaprosi na jakoś kawe albo będzie starał sie o spotaknie z Toba w 4 oczka. Ale jeśli jest nieśmaiły i nawet mu sie bardzo spodobasz to sie nie doczekasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum