Wysłany: 2007-06-30, 22:26 Płyn do higieny intymnej
Jakiego używacie? Ja uwielbiam ten z Avonu, odpowiada mi w 100%, ale jest problem...Lada dzień płyn mi się skończy, a moja konsultantka sobie pojechała i prędko nie wróci. A ja bez niego ani rusz. I potrzebuję kupić jakiś inny. Pomóżcie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-02, 17:54
uzylam jakiegos plynu z serii dla alergikow, wiec niby nic nie powinno sie dziac, a po prostu mialam po kapieli wrazenie, brzydko to zabrzmi, ze sie zadrapie i stwierdzilam ze zadnego juz plynu nie bede probowac, bo skutki moga byc oplakane.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-07-04, 12:04
Polecam CareFree Aloe- jest bardzo dobry, uzywam go od bardzo dawna i jestem zadowolona Taki z różową nakrętką i etykietą w przezroczystej butelce- koszt koło 11 zł
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum