Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4445
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 10:34
Ostatnio kupilam plyn z firmy Lirene. Musze przyznac ze jest...przecietny. Mimo, ze bardzo ladnie pachnie to jakos slabo sie pieni i szybko sie zuzywa cena, prawie 11 zl.
Nastepnym razem juz nie bede testowac i zostane przy Ziaji
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-10, 12:24
Dla mnie Ziaja jest bezkonkurencyjna
Teraz już od roku używam przeciwgrzybiczej z macierzanką, bo miałam właśnie problemy z grzybkami , i jestem z niej baaardzo zadowolona Jedyny problem w tym, że dość ciężko ją dostać - znam tylko jedną drogerię, gdzie ona jest zawsze.
A ja niestety nie mogę używać Ziaji, ja mam jakiegoś pecha, ale mnie większość nawet dobrych żeli uczula , także miałam z firma Nivea, cudnie pachniał, miał kremową konsystencję, przyjemnie się pienił i co? I lipa, znów miałam ochotę się wydrapać, choć moje siostry używają i sobie chwalą.
Muszę więc spróbować Lactacyd, rozcieńcza się go wodą, jest apteczny (choć ostatnio można już kupić w zwykłych drogeriach). Trudno:P Zaryzykuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum