moja mama uzywała plastrów , miała duzo mniejszy głod niotynowy i zmniejszyła o duzo ilosć wypalanych papierosów. Kosztowało to pięćdziesiat kilka złotych i było to 7 plastrów na 7 dni.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
tak maja rózny poziom , mam miała najmocniejszy , jest chyba trzy etapy
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1630 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-03, 19:55
Mój narzeczony używał specyfiku o nazwie Tabex. Pomogło, na jakiś czas rzucił, potem do palenia wrócił, no ale to już kwestia silnej woli z tego co pamiętam to przez pierwsze cztery dni pomału ogranicza się palenie, a piątego dnia nie powinno się już w ogóle palić. Nie były drogie, coś koło 40 zł, tylko że chyba na receptę. Ale co za problem iść do lekarza, na pewno wypisze
Zupelnie nie wierze w tego typu rzeczy jak plastry czy tabletki.To tak jakby dac narkomanowi mniejsza dzialke niz zwykle i niech odzwyczaja sie od narkotykow.Bzdura moim zdaniem.Silna wola i jeszcze raz silna wola,by rzucic te nieszczesne papieroski.
Silna wola jest najlepsza. Mimo, ze wiele osob pali, to jednak sposob uzaleznienia jest inny u kazdego. Niektorzy sa uzaleznieni od nikotyny, u tych plastry, tabletki i gumy dadza dobry efekt. Inni pala nawykowo, ci moga rzucac na cukierki, bo po prostu potrzebuja czyms zajac rece. Inni sa uzaleznieni od dymku w plucach i tym pomoc jest najtrudniej - zostaje im silna wola.
pozdrawiam.
Ja i mój mąż paliliśmy kilkanaście lat. 01.01.2010r. w postanowieniu noworocznym rzuciliśmy palenie. Mi przyszło bez problemu, niczego nie brałam i nawet łagodnie przeszłam pierwsze dni:) Mój mąż przeżywał katusze, ale nie zapalił. Jadł bardzo dużo jabłek - kilogramami dziennie i gryzł wykałaczki, aż go zeby bolały.
Informacje: Dołączyła 394 dni temu Posty: 537 Skąd: Niemcy-Pólnoc
Profil: Imię: sara
Wzrost: 156
Włosy: czarne niefarbowane, dlugie
Stan: zamezna
Partner: Peter
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-10, 12:48
Jezeli nie ma sie silnej woli to nic nie pomoze.Ja kiedys palilam i nic mi nie pomagaly gumy itp.Zaszlam w ciaze i poprostu zaczelam czuc wstret do fajek.Nie prubowalam wracac do nalogu,bo ciezko przestac kopcic!
_________________ Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 591 dni temu Posty: 2245 Skąd: stąd :)
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-10, 13:02
mi udało się przestać palić po tabletkach TABEX,naprawdę są skuteczne, razem ze mną rzuciła moja przyjaciółka która paliła 13 lat!!
z tym ze ja dziś palę a ona nie,zaczęłam znów palić bo myślałam ze gdy zapalę jednego przy piwku nic się nie zmieni,znów zastanawiam się nad kupnem TABEXU
Lecz gdzieś słyszę ten głos
By ciągle wierzyć, że warto jest żyć
Ja też słyszałam o Tabex.
Moja ciotka długo paliła i po nich rzuciła.
Ale główna zasada, bierzesz i palisz, aż Ci się znudzi.
Koleżanka brała tabletki ale starała się ograniczać fajki i jej nie pomogło.
Choć nie wiem czy brała je tyle ile trzeba czy zaraz zrezygnowała.
_________________ 1.Niech Twoim najważniejszym przykazaniem będzie miłość...
... do samego siebie
2.Wybaczaj swoim wrogom...
... gdy już ich zabijesz
3.Mów tylko prawdę...
...wtedy, gdy nie będziesz miał innego wyjścia.
4. Nie wahaj się poświęcać...
...innych, gdy korzyść jest tego warta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum