Ja mam tylko takie jak na zdjeciu Ninki z tym,ze koszulka mam na ramiaczkach mam spodnie w pieski,pingwiny,owieczki,jednokolorowe..
Najlepiej mi sie w nich spi,mam haleczki,ale mi w nich zimnooo,zreszta w lato jak mi goraca spie nago
Na lato mam do spania satynowe krótkie koszulki a zimą bawełniane do kolan z rękawkiem 3/4. Te bawełniane to kupuje najczęściej w śmieszne wzorki typu misie lub owieczki.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 11:58
A ja śpię w czerwonej piżamce długie spodnie+długi rękaw/zielonej krótkie spodnie+krótki rękaw.Mam jeszcze czarną na ramiączkach i ostatnio dostałam na urodziny od koleżanki pomarańczową piżamkę,taką bardziej sportową mój tata stwierdził,że to chyba raczej do biegania niż do spania
Nago też lubię spać,ale gdy mam pewność,że następnego dnia nikt się nie właduje do pokoju
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 14:57
Cytat:
Na lato mam do spania satynowe krótkie koszulki a zimą bawełniane do kolan z rękawkiem 3/4. Te bawełniane to kupuje najczęściej w śmieszne wzorki typu misie lub owieczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum