więc mam coś takiego
(nie jest takie jak na zdjęciach, tylko przykładowe) - szorty mam czarne, a bluzeczka jednak na szeleczki wezme.. też różowa tylko bez napisów..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 552 dni temu Posty: 2112 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-02, 12:46
spie raczej w takich wygodnych rzeczach typu majtki, bokserki, koszulka moja albo Michała a jak jest zimno to spodnie od dresu. sexi koszulki okazjonalnie, a pozniej i tak sie zwykle przebieram w to co wygodne albo nago
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-03-03, 17:40
Donn napisał/a:
więc mam coś takiego
no te szorty to jak majtki w zasadzie- ja bym w takie się nie ubrała jadąc pierwszy raz na jakiś integracyjny wypad ze znajomymi ze studiów.
A co do moich kompletów - zimą jakieś spodenki do spania i koszulka na ramiączkach albo z rękawkami, ale ostatnio dostałam i bardzo lubię taką koszulkę, ale nie bardzo sexi, tylko taką bawełnianą do kolan - wygląda ładnie, ale jest też bardzo wygodna
Co do koszulek seksownych - mam kilka ale zazwyczaj szybko ląduje bez nich
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 294 dni temu Posty: 3071 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-03-28, 15:01
ja tez bym radzila szorty takie luzniejsze , ale jak kto woli
co do mojego spanka to takich sexi koszuleczek mam cala szuflade (az sie nie domyka) - moje kochanie mi kupilo z piec roznych, taki sexi i takich az hardcorowych tez i przez jakis czas ja mialam manie i sobie takie kupowalam, ale teraz wszystkie leza w szufladzie a ja spie w koszulce L. i majtosiach
na wyjeździe miałam jednak spodenki dłuższe niż na zdjęciu byłam przygotowana dobrze...miałam i długie i krótkie spodenki i czułam sie dobrze w tym czym spałam...a spałam krótko
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 110 dni temu Posty: 80
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-04-07, 18:05
ja preferuje luzny styl jak wiekszosc was:):)no i skarpeciaki na stopki,bez nich nie zasne:)bluzka z krotkim rekawkiem albo na ramiaczkach jak jest cieplo -jednak na to musze miec bluze jakas zanim kolderka sie nagrzeje a pozniej ja sciagam:)
lubie tez takie seksowne szorty,ale to kiedy sypiam z moim tygryskiem:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 155 dni temu Posty: 11 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 174
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-16, 13:38
tak, tak, skarpety goralskie na stopy musza byc , ale spie w takiej koszulce na ramiaczkach i majciochach i tyle:), ogolnie nie lubie dlugich pizam, jest za goraco i spac nie moge:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum