Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 01:00
ja nago lubie tylko nie moge mieszkam nie sama fakt ze i Ashramek i siostra i Ajorka i Adas juz mnie nagą widzieli ale to nie znaczy ze mam im sie tak przez sen wypinac albo maja mnie taka oglądac non stop hehehehe
ja tez lubie takie luzne pizamki , kodzulki i ogolnie majtaski ( no tylko boXerki mogą byc opinające...ale nie scisłe jakies ) a jesli chodzi o kompleciki sexy to tyz mam pare zakładam kiedy tylko moge ale jeszcze w nich nie spałam bo zawsze sa ze mnie sciągane wczesniej hehehehehe zreszta lubie gorseciki a nie wygodnie by sie w nich chyba spało
Informacje: Dołączyła 188 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 04:31
Madzia81, woooocho pizamka super
katty727, znaczy sie musi sie starac skoro tylko w ramach nagrody taka pizamka
Ja pod choinke mamie kupilam pizamka bo do tej pory spala tylko w koszulach typu
wiec kupilam jej cos takiego
widze sie jej spodobalo bo okupila sobie jeszcze ze dwie pary chyba zarazilam ja mania pizamkowa
[ Dodano: 2008-02-28, 04:34 ]
ale ale .... katty727, podsunelas mi pomysl moze i ja powinnam kupic nagrode dla R to bedzie sie lepiej staral
A ja mam pytanie do Was kobitki...z racji że wyjeżdzam na kilka dni na targi turystyczne...bo jadę z grupą z uczelni (osoby z różnych kierunków)...tak naprawdę nikogo nie będę znać (tylko moja koleżanka to jedyna osobą, którą będę znać)...mamy zarezerwowany hotel...też nie wiem w jakim pokoju bedziemy...a pokoje są 1,2,4,6,8 osobowe...i teraz nie wiem jaką pizamkę zabrać...czy:
koszulka nocna na szeleczkach do połowy ud,
spodenki - pizamka (za kolano) i bluzeczka na szelki,
szorty i bluzeczka z krutkim rękawkiem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum