Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 88 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-30, 20:40
ja mam kilka drogich, seksownych koszulek nocnych, ale zakładam je od wielkiego dzwonu, jakoś jest mi niewygodnie, a mój mężczyzna nie zwraca uwagi na seksowną bieliznę, powtarza mi że pięknie wyglądam nawet jak jestem w dresie ( niepytany, sam od siebie) . Dla mnie najwygdnijszą i najfajniejszą piżamką jest jego stary podkoszulek, w którym się czuje najlepiej albo nago a piżamki to jak jesteśmy z wizytą u kogoś
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 446 dni temu Posty: 614
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-10-30, 16:10
Ja lubię spać w męskich bokserkach. Nie lubię w majtkach, wychodzę z założenia że cały dzień gacie na tyłku to chociaż niech w nocy dupa sobie odpocznie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 44 dni temu Posty: 915 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-30, 17:01
ja dotąd zawsze spałam w spodenkach i koszulce,ewentualnie w cyckonoszu a ostatnio kupiłam sobie takiego typowego OBCIACHA z żółwikiem,meha horror taka normalnie koszulina,że szok...ale wygodna bardzo a taki był zamierzony efekt
[ Dodano: 2008-10-30, 17:01 ]
i tak nikt nie widzi w czym śpie
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 44 dni temu Posty: 915 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-30, 19:35
magdaaaaa, ojej,zielona piżamka z ptaszkiem musi byc urocza ja tam się nie przejmuję,ważna jest wygoda,a puki co śpię sama to nie muszę być sexy
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Dołączyła 82 dni temu Posty: 594 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-10-30, 19:54
A ja mam swoją ulubioną piżamkę z dwoma osiołkami które wygladaja bardzo słodko, a piżamka jest koloru niebiesko różowa dobrze grzeje bo teraz zimno jest , latem to satynowa koszulka na ramiączkach ogółnie to mam manie na kupowanie wszelakich piżam i koszulek
ja mam błekitna aksamitną koszulke nocna taką do kolan
puzniej mam drugą aksamitną na ramiączkach taką seksi no i mam taką przezroczysta razem ze stringami dostałam w prezencie od mojego R
a tu kilka propozycji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum