Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-16, 12:33
ta pierwsza ma sliczna gore,ale kroj majciochow mi sie nie bardzo podoba
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-16, 12:59
Donn napisał/a:
fajnie jest spac nago zwłaszcza z połoweczką - polecam
wiecie jakby miała swoje mieszkanie brak całej rodzinki to może ale na razie przez myśl mi to nie może przejść (u nas w domu śpi 9 dorosłych osób) więc jakoś mi to by nie odpowiadało
co do piżamki to w tej pierwszej ubolewam że nie ma innych majteczek bo od razu nabrała by innego wyglądu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 92 dni temu Posty: 46
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-08-21, 17:36
Jeśli chodzi o mnie nie będę oryginalna jak większość dziewczyn w lato lubię spać w piżamkach typu na ramiączkach bądź z krótkim rękawem i spodenkach, zimą natomiast wolę coś cieplejszego z dłuższym rękawem i spodniami. Co do fasonu preferuję zarówno piżamki w stylu sportowym jak i sexowne w zależności od nastroju
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 94 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-28, 14:52
kashira napisał/a:
Ja czasem lubię spac nago, ale tylko z Ł. Jednak znacznie bardziej wolę spac w piżamce
Hmmm... mi też zdarza się spać nago , ale tylko z Piotrem. I też wole spać w piżamce. A śpie albo w zadużym t-shircie albo w piżamce , którą dostałam od babci:) , albo w komplecie od Piotra:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum