Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-31, 16:41 Piosenka dla rodziców
Skoro mamy pierwszy taniec to i może znajdziemy jakieś ciekawe utwory na podziekowanie dla rodziców? Zazwyczaj jest ,,Wspanialych rodzicow mam" Sipińskiej.
http://www.wrzuta.pl/audi...ownych_rodzicow
Fajnie by bylo wykorzystac te dwie ostatnie pioseneczki tak żeby weselej było,bo to podziekowanie i tak wszystkich rozczuli, a po jakimś smętnym kawalku można by troche gości i rodziców rozweselic
[ Dodano: 2007-08-31, 18:26 ]
A tu jeszzce takie cos znalazlam
u nas przy podziękowaniu szwagierka śpiewała Cudownych rodziców mam i pomimo, że to taki standard i oklepane - nie wybrałabym innej piosenki. Ta jest prześliczna i ma wszystko w sobie, co chciałabym rodzicom przekazać
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-31, 23:02
Chwilowo mi nie działają głośniki, więc nie posłucham
Ale generalnie zawsze najlepsza wydawała mi się piosenka Cudownych rodziców mam. Może i oklepana, ale piękna jak dla mnie
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 397 dni temu Posty: 25 Skąd: Rawa mazowiecka
Profil: Imię: Wiolka
Wzrost: 174
Włosy: ciemny blond
Stan: jeszcze panna
Partner: Karol
Wysłany: 2007-09-06, 23:33
ja na swój ślub z moim narzeczonym razem nagramy piosenkę "Cudownych rodziców mam" tzn, on zagra i zrobi podkład muzyczny a ja zaśpiewam..potem tylko pościmy na weselu...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-06, 23:43
Wiolka napisał/a:
ja na swój ślub z moim narzeczonym razem nagramy piosenkę "Cudownych rodziców mam" tzn, on zagra i zrobi podkład muzyczny a ja zaśpiewam..potem tylko pościmy na weselu...
świetny pomysł, u mnie to nie wypali bo kiepska ze mnie śpiewaczka
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-07, 12:06
No mi niestety też bozia poszczędziła talentu muzycznego... a poza tym nawet gdybym umiała śpiewać to bym się nie zdecydowała na taki krok, gdyż na każdym weselu, jak słyszę ten utwór to się wzruszam i szlocham więc co to będzie na moim własnym - wątpię więc żeby udało mi się zaśpiewać więcej niż dwa wersy
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 397 dni temu Posty: 25 Skąd: Rawa mazowiecka
Profil: Imię: Wiolka
Wzrost: 174
Włosy: ciemny blond
Stan: jeszcze panna
Partner: Karol
Wysłany: 2007-09-07, 13:30
ja poprostu lubie spiewac..ale tez nie uwazam zebym nie wiadomo jak rewelacyjnie to robila...moglibysmy zagrac i zaspiewac na zywo..ale wlasnie wiem ze bym sie za bardzo wzruszyla..wiec stad pomysl z nagraniem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum