Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-04-18, 19:40 Piłka nożna ??
Cześć dziewuszki
Dzisiaj taki dzień, że wszędzie i wszyscy mówią o piłce nożnej Więc i ja się spytam Was: jak tam z tym żyjecie? Lubicie, oglądacie tylko tak jak Wam facet karze a może jesteście całkiem anty ?
Ja lubię, jak są jakieś ważne mecze, szczególnie na mistrzostwach lubię oglądać Jak Polska gra to nawet czasami pójdę pośpiewać te wszystkie " Polacy, jesteśmy z Wami" czy jak to tam leci I chętnie się wybiorę na jakiś mecz na Euro 2012 o ile nie będę musiała zapłacić dwukrotności mojej przyszłej pensji
Wysłany: 2007-04-19, 13:03
Little My napisał/a:
po raz kolejny się tylko skompromitujemy
ja myślę, że jednak nie Jest to wydarzenie na skalę całej Europy a nawet więcej a poza tym, jak nie doprowadzimy infrastruktury i wszystkiego innego do wymaganego poziomu to nie zgodzą się na to, żeby odbyły się u nas myślę więc, że damy radę, o ile kaczki nie postanowią środków przeznaczonych na Euro wydać na jakiś nowy kościółek znowu
lubię, mistrzostwa świata i Europy oglądam jak tylko czas na to pozwala, mam "swoje" drużyny, "swoich" piłkarzy i te 1,5 godziny meczu leci zazwyczaj jak szalone. no chyba, że jest b. nudny.
Kociak napisał/a:
oglądacie tylko tak jak Wam facet karze
a co to w ogóle za pytanie?? jak Wam facet każe?? to facet może kazać???
Kociak napisał/a:
Jak Polska gra to nawet czasami pójdę pośpiewać te wszystkie " Polacy, jesteśmy z Wami" czy jak to tam leci
o nie, aż tak to nie
Kociak napisał/a:
I chętnie się wybiorę na jakiś mecz na Euro 2012 o ile nie będę musiała zapłacić dwukrotności mojej przyszłej pensji
tez bym się chętnie wybrała....ale co to będzie za 5 lat....świat się może do góry nogami obrócić!!
Kociak napisał/a:
Może macie ulubionego gracza?
kiedys lubiłam KOvaca z Chorwacji...a teraz to nie wiem...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 565 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-04-20, 08:26
Kociak napisał/a:
Jest to wydarzenie na skalę całej Europy a nawet więcej a poza tym, jak nie doprowadzimy infrastruktury i wszystkiego innego do wymaganego poziomu to nie zgodzą się na to, żeby odbyły się u nas myślę więc, że damy radę, o ile kaczki nie postanowią środków przeznaczonych na Euro wydać na jakiś nowy kościółek znowu
znając polskie realia to jezeli wogóle uda się doprowadzić infrastrukturę do jakiegokolwiek poziomu to obędzie się to wielkim kosztem- naszym, zwykłych roboli, podatników, bo przecież trzeba skądś wyciągnąć kasę. Pewnie też nie obędzie się bez afer, ktoś da, ktoś wezmie, ktoś nagra na taśmy
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 567 dni temu Posty: 2170 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-04-20, 11:12
i pojawiaja sie pytania, co potem sie stanie z tymi stadionami? kasa w bloto? do tego wzrost cen, a Polska- watpie zeby wykorzystala jakas szanse na rozwoj. co do meczy- to raczej ja ogladam, bo moj misiek nie jest typem sportowca, ale ogladam tylko wazniejsze mistrostwa, bo nie interesuja mnie rozgrywki miedzy polskimi druzynami.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2007-04-20, 22:54
Dziewczyny, ważne kwestie tu poruszyłyście... ALE. Denerwuje mnie nastawienie Polaków. Jak nic się nie dzieje, to jest źle, o nic nie umiemy zawalczyć, w ogóle Polska nic nie robi, że jej sytuacja i wizerunek na arenie światowej się poprawiła i takie tam bla bla bla - wszyscy marudzą tylko. A jak Polsce się w końcu udało coś wygrać, jakąś szansę, na podniesienie poziomu gospodarki, to też jest źle, bo...(i tutaj kolejne milion powodów dla których jest źle)... A ja tam wierzę ( i jednocześnie mam nadzieję), że Polsce uda się to zorganizować na przyzwoitym poziomie, pieniędzy trochę z Unii dostaniemy, właśnie na infrastrukturę, pojawią się nowe miejsca pracy no i w końcu może znikną pytania typu: "Polska? A gdzie to w ogóle jest?"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 542 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-04-26, 14:25
niki napisał/a:
co potem sie stanie z tymi stadionami?
jak to co ? Jak bedziemy mieli przystosowane stadiony do norm europejskich to zawsze bedziemy mogli zapraszac kogos na mecze towarzyskie i nie tylko a jak znajdziemy sobie sprzymierzencow w sporcie to moze przestaniemy wygladac jak ostatnie lepegi wszedzie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 451 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-05-18, 16:01
A ja tam kocham sport, tak samo jak piłkę nożną. Oglądam tylko reprezentacje oraz czasem mecze w pobliżu (cała męska część rodziny gra w piłkę). Kiedyś lubiłam też Bundesligę, teraz już nie oglądam (rak czasu).
A na Euro2012 czekam z niecierpliwością....
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 13:15
za ogolnie za pilka nie przepadam...22 wariatow biega jak opetanych za kawalkiem skory tylko po to zeby go kopnac budowa stadionow i mistrzostwa na bank beda wydarzeniem i juz doczekac sie nie moge:P pilka pilka ale niektorzy pilkarze to niezle ciacha
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 427 dni temu Posty: 21 Skąd: Jaworzyna śląska
Profil: Imię: Ola
Włosy: Blondynka
Stan: samotna:)
Wysłany: 2007-06-11, 11:18
W zeszłe wakacje oglądałam mistrzostwa świata w piłce nożnej . Kto tego nie oglądał, a tak to rzadko. Jak widzę , że tato ogląda , to czasem też usiądę i obejrzę jakiś fragment . Pamiętam , że podczas oglądania , zakochałam sie w jakimś niemieckim piłkarzu , ale to już przeszłoXD.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-24, 13:18 Re: Piłka nożna ??
Kociak napisał/a:
Cześć dziewuszki
Dzisiaj taki dzień, że wszędzie i wszyscy mówią o piłce nożnej Więc i ja się spytam Was: jak tam z tym żyjecie? Lubicie, oglądacie tylko tak jak Wam facet karze a może jesteście całkiem anty ?
Ja lubię i w sumie nikt ne musi mnie zmuszać
i nawet wam powiem że lekko sięorientuję, ale nie tak jak moja siostra która wie wszystko ! Nawet w jakichśtam 140-ligowych grupach się orientuje
no i nei tylko w piłdzie nożnej ale w sumie prawie w każdym sporcie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum