Już niedługo ten temacik podejrzewam bedzie dośc aktywny
Jakie dajecie szanse naszym ?
Ja osobiście mało interesuje sie piłka ale te najblizsze może nawet obejrzę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 329 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-03, 12:53
no ja tez milosniczka pilki nie jestem (na szczescie moj Lukasz tez nie ) ale mistrzostwa ogladamy
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-06-03, 20:37
a my idziemy całą ekipą oczywiście kibicować. z dziewczynami kupujemy koszulki i farbki a we wrocku już co drugi balkon opatrzony flagą. Nie ważne czy wygramy czy też nie. Ja wierzę, że mamy szansę. Ale to w ogóle takie fajne jest Polacy potrafią tak fajnie kibicować i pokazać, że są patriotami. Już sobie wyobrażam co to się będzie działo na wrocławskim rynku w niedzielę
Ja generalnie nie ogladam meczow, tylko te najwazniejsze 16 czerwca odbedzie sie mecz ktory na pewno obejze z moim miskiem POLSKA - CHORWCACJA. On jest chorwatem. I bedziemy go ogladac w polsce. Juz zapowiedzial ze nie bedzie sie skrywal z tym komu kibicuje i zamierza kupic odpowiednia koszulke Meczu jeszczce nie bylo a my juz sie draznimy nawza jem. Ostatnio powstalo powiedzonko: dobrze ze nie jestesmy jeszcze malzenstwem bo po tym meczu pewnie by byl rozwod taki nasz zarcik
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 587 dni temu Posty: 2290 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-06, 13:04
my idziemy ekipą do baru, takich ważnych meczyków nie odpuszczam. zarezerwowaliśmy sobie miejsca, ale nie mamy żadnych sprzętów kibica typu koszulki czy cuś. za to będziemy głośno dopingować
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 474 dni temu Posty: 4634 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-06-06, 14:29
niki napisał/a:
ale nie mamy żadnych sprzętów kibica typu koszulki czy cuś.
oj niki bylo napisac wczesniej to bym ci cos podrzucila:D szaliczek mam i czapke z daszkiem z napisem POLSKA dostalam kiedys jako dodatek bo za kazdym razem w barze warke kupowalam
a ja za meczami to tak, no, nie bardzo
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 147 dni temu Posty: 4028 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-06, 15:56
Ja nie wiem co zrobie jak nasi nie wygraj... jak ja sie w pracy pokaze, znowu sie beda ze mnie wysmiewac juz teraz gadaja te glupie szkopy ze nam zloja tylek...
Ale ja Licze na Polakow BARDZO BARDZO mam nadzieje ze chociaz raz im sie uda wygrac z niemcami bo ostatnio to porazka byla... a teraz maja szanse sie odegrac !!!
Polska na na na Polska... !!!!!
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 329 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-06, 16:06
no to dajemy doping...
Polska POLSKA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum