Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 238 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 08:51
Mecz był cienki, nasza gra pozostawia jeszcze dużo do życzenia.. Rozczarował mnie Wichniaek Mięliśmy bardzo dużo szczęścia..fatalnie wykonana jedenastka i rewelacyjna obrona BigMaca..niewykorzystane sytuacje podbramkowe Czechów, średnia obrona..
Nie jest źle, wygraliśmy, bramki były ładne ale nie ma się czym aż tak zachwycać moim zdaniem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 09:31
Shamatu napisał/a:
ale nie ma się czym aż tak zachwycać moim zdaniem
nie ma czym pokonac Czechow to nie lada latwe zadanie i mysle ze to byl wielki sukces Czesi sa na 9 miejscu (FIFA) a my na 24 to chyba roznica jest ogromna
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 09:42
madzia88 napisał/a:
pokonac Czechow to nie lada latwe zadanie i mysle ze to byl wielki sukces
Sukces jak sukces-tego nie kwestionuę.. a w 1999r. też dostali w pupcie 2:1
Mi chodzi ogólnie o grę nie o wynik..chyba nie oglądałaś meczu..mnie nie zachwycił..niecelne podania, nieporozumienia, średnia obrona.. Fakt, że jak już się porządnie zabrali za akcję to wychodziło im to rewelacyjnie Obydwie bramki pycha
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 10:04
madzia88, zabrzmiało jak.."a co Ty wiesz o zabijaniu"..
nie znam Cię i nie wiem ile wiesz o piłce,
Ty nie znasz mnie i nie wiesz ile wiem ja,
nie prowadzę pyskówek, za duża na to jestem,
wyrażam tylko swoje zdanie.
Uwielbiam takie pozytywne wibracje
Ja się zgadzam z Shamatu, Polacy wiele błędów popełniali, ale nie zmienia to faktu, że udało im się wygrać no i że ich gra jest o niebo lepsza niż kilka lat temu i jak będą dalej trenować, to mogą być jeszcze lepsi a sytuacje bramkowe - super
strus [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 13:11
Kociak napisał/a:
Ja się zgadzam z Shamatu, Polacy wiele błędów popełniali, ale nie zmienia to faktu, że udało im się wygrać no i że ich gra jest o niebo lepsza niż kilka lat temu i jak będą dalej trenować, to mogą być jeszcze lepsi a sytuacje bramkowe - super
Hehe smiesznie sie to czyta Caly ten watek o polakach
Dziewczyny - to byl mecz towarzyski, wiecie na czym taki mecz polega ? Nie na wygraniu, ale na przetestowaniu nowych zawodnikow, nowych formacji, nowych taktyk, nowych zalozen i wariantow.
1 polowa, Leo zalozyl wariant ataku i dlatego mielismy najmocniejszy sklad, efekt ? W 1 polowe 2 bramki + obrona karnego jako bonus.
2 polowa i zmiany, sciagniecie napastnikow, taktyka obronna czyli przetestowanie mozliwosci polakow pod wzgledem utrzymania wypracowanego wyniku, efekt ? Ciagle 2:0, Czesi byli czesciej przy pilce ale to oczywiste - my 2ga polowe bylismy nastawieni na obrone, co nam sie udalo w 100 %.
Ocena calego meczu ? 9/10. Zaufajcie mi ze jakbysmy grali w takim samym skladzie, z ta sama taktyka i zalozeniami w 2giej polowie co w 1ej, to bysmy strzelili jeszcze z bramke.. ale pewnie i bysmy stracili jakas.
Zreszta, sam Leo mowil po meczu ze 1 polowa byla testem ofensywy a druga testem defensywy. Bledow bylo BARDZO malo
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 17:29
strus napisał/a:
wiecie na czym taki mecz polega ?
Przecież to normalne, że nie na walce na śmierć i życie.. To, że trener próbuje zawodników i stara się ich ze sobą dograć to oczywiste-zmiany w drugiej połowie, bramkarz itd.. no ale to nie był trening..
Mimo wszystko widać było, że jeszcze dużo im brakuje i tyle.
A już najwięcej błędów to popełnił komentator
Dziewczyny - to byl mecz towarzyski, wiecie na czym taki mecz polega ? Nie na wygraniu, ale na przetestowaniu nowych zawodnikow, nowych formacji, nowych taktyk, nowych zalozen i wariantow.
Ja niestety nie miałam takiej okazji Wrzucono mnie na pierwszy skład i co Wygrana pierwsza, druga....
no nic- mam nowe informacje, wprawdzie trochę zejdę z tematu, ale mam spotkania ligowe w przyszłym tygodniu, pewnie nas będą obserwować
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum