Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-19, 23:00
Leo to taki kochany dziadek bardzo go polubilam przez te kilka meczy...
a swoja droga wlasnie Niemcy wygrali mecz z Poryugalia 3-2
szkoda ze was tu nie ma normalnie czuje sie ja w sylwestra , ciagle jakies petardy spiewy gwidzy wszystkie samochody trabia niestamowicie sie ciesza i tak chyba bedzie az do poznej nocy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 680 dni temu Posty: 287 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 10:48
Rosja Zycze im tego z calego serca mimo ze lubie Hiszpanow Ale Rosja jest tak glodna sukcesu i tak cudownie gra ze zycze im aby doszli do finalu i roz**** Niemcow jakies 3:0
Btw. polecam filmik o przyszlych gwiazdach pilki noznej
Szkoda ze nie ma Blaszczykowskiego w tym filmiku ale trudno
Messi and Pato
_________________ Są dwa rodzaje miłości na tym świecie: Za darmo i za pieniądze. Przy czym już dawno mądrzy ludzie to obliczyli, że ta za pieniądze wychodzi znacznie taniej.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4652 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-26, 11:57
no jesli juz wybierac miedzy Rosja a Niemcami to oczywiscie stoje po stronie Rosji
a jakie sa wasze opinie co do wczorajszego zwyciestwa niemcow? Ja ogladalam caly mecz i zgadzam sie z opinia tutejszych komentatorow,ze zwyciestwo nie do konca zasluzone
Wysłany: 2008-06-26, 12:17
angik1683 napisał/a:
Ja ogladalam caly mecz i zgadzam sie z opinia tutejszych komentatorow,ze zwyciestwo nie do konca zasluzone
A jakie to m a znaczenie ? Turcy wg mnie niezasluzenie doszli tak daleko, szczescie dopisywalo im niesamowice, najpierw fatalne bledy jednego z najlepszych bramkarzy swiata w meczu z czechami, dzieki nim wygrali mezc...
Nastepnie chorwacji nie trafiaja 2 karnych... i dzieki temu awansuja turcy
Tutaj pewnikiem bylo ze niemcy wygraja, troche im turcy napsuli krwi i bardzo dobrze.. ale czy nie zasluzyli na wygrana ? Gol na 1:1 to cudenko
Skoro z 0:1 zremisowali na 1:1, nastepnie objeli prowadzenie na 2:1 po czym odpuscili i stracili bramke na kilka min przed koncem i bylo 2:2 a mimo to w ciagu tych kilku minut zrobili 3:2 oznacza tylko tyle ze nie grali na maxa Zaczynali grac w momentach kiedy przegrywali i kiedy remisowali, pokazali ze bez problemu radza sobie z turkami
Nie lubie szczabow ale zawsze dochodza daleko.. i licze na to ze Rosja awansuje bo jak awansuje Hiszpania to niestety Niemcy zostala mistrzem..
_________________ Są dwa rodzaje miłości na tym świecie: Za darmo i za pieniądze. Przy czym już dawno mądrzy ludzie to obliczyli, że ta za pieniądze wychodzi znacznie taniej.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 627 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-26, 17:07
ja chcę, żeby wygrała Rosja i juz.
Niemcy się ślizgali przez te mecze, a nie lubię ich i dopiero by zadzierali nocha, gdyby wygrali. więc kibicuję Rosji
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-06-26, 17:39
strus napisał/a:
Nie lubie szczabow ale zawsze dochodza daleko..
no to fakt...6 raz w finale
[ Dodano: 2008-06-26, 16:41 ]
strus napisał/a:
Skoro z 0:1 zremisowali na 1:1, nastepnie objeli prowadzenie na 2:1 po czym odpuscili i stracili bramke na kilka min przed koncem i bylo 2:2 a mimo to w ciagu tych kilku minut zrobili 3:2 oznacza tylko tyle ze nie grali na maxa Zaczynali grac w momentach kiedy przegrywali i kiedy remisowali, pokazali ze bez problemu radza sobie z turkami
no i dlatego moim zdaniem nie dokonca zasluzone zwyciestwo - bo powinni grac z klasa (ze tak powiem) przez caly mecz,a nie tylko w chwili zagrozenia pokazywali co potrafia
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-26, 22:14
strus napisał/a:
Turcy wg mnie niezasluzenie doszli tak daleko
to jest swieta racja w kazdym meczu prawie w ostatniej minucie trafiali bramke
ogolnie to ja nie cierpie Turasow
Niemcow kiedys tez nie lubilam ale po tym jak zamieszkalam w Berlinie to stwierdzilam ze nie sa tacy zli ale za to Turasy to tutaj sie panosza zachowuja sie jakby to byl ich kraj.
Czasami wyglada jakby bylo ich wiecej niz niemcow na ulicy, nie moge juz na to patrzec
i mysle ze niemcom nalezala sie ta wygrana,(szkoda ze nie widzieliscie co sie tutaj wczoraj dzislo po meczu) ale nie chcialabym zeby oni wygrali mistrzostwa bo to juz za duzo dobrego !!!!!
a wiecie co...?
wydaje mi sie ze niemcy w finale beda grali jak katarynki tzn tak dobrze
bo za wygranie mistrzostw kazdy zawodnik otrzymuje 250 000 euro takze mysle ze sie beda starac
jak na razie to jest 1:0 dla hiszpanii takze nieciekawie.... Rosja ma im dac wj..b
[ Dodano: 2008-06-26, 22:18 ]
2:0 dla hiszpanii co sie dzieje....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 680 dni temu Posty: 287 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-06-27, 00:41
To ja z innej beczki
Ballada o Lukaszu Podolskim :
czy widziales polska gre ? pilkarzom ledwo sie chodzic chce... a ty graj graj.. za swoj niemiecki kraj
Wysłany: 2008-06-27, 11:48
Olciiia napisał/a:
hiszpania w finale z niemcami
i akurat to mnie cieszy, Rosja tez dobrze grala,ale wydaje mi sie,ze Hiszpanie maja wieksze szanse zeby dokopac Niemcorom
okaze sie w niedziele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum