Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 724 dni temu Posty: 325
Profil:
Wysłany: 2008-06-12, 22:26
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 87,54 KB
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-13, 07:30
Sluchajcie jak dla mnie to te mecze to smiech na sali, nie chodzi mi o to jak polacy graja czy inne zespoly ale o sedno rywalizacji w meczach narodowych.
w Polsce bramke strzela Brazylijczyk
w Niemieckiej Polak
we Francuskiej jakis Afroamerykanin,
a Austrii strzelil Chorwat
czy to jest zabawa o to ktory naród ma lepszy zespół czy chora rywalizacja w ktorej sie liczy tylko kasa... odpowiedz chyba prosta
przy takim obrocie sprawy dawania obywatelstwa dla zawodnikow mozna sobie zwerbowac 100 brazylijczykow do polski wybrac 11 i niech graja dla nas a my sie cieszmy z wygranej "naszej" narodowej reprezentacji
Kasa, kasa i kasa....
i jeszcze jedno Kiedy odgrywany byl nasz hymn chyba 3 naszych Polskich pilkarzy spiewalo A Roger chyba najbardziej sie wczul
ps. nie wazne kto wygrywa mecz wazne aby sedziowanie bylo uczciwe
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil:
Wysłany: 2008-06-13, 08:48
Olciiia napisał/a:
we Francuskiej jakis Afroamerykanin,
Ps, Francja jeszcze nie strzelila gola
Olciiia napisał/a:
przy takim obrocie sprawy dawania obywatelstwa dla zawodnikow mozna sobie zwerbowac 100 brazylijczykow do polski wybrac 11 i niech graja dla nas a my sie cieszmy z wygranej "naszej" narodowej reprezentacji
No i co w tym zlego ? Kazdy narod tak robi od xxx lat, tylko Polska dumnie "Polska dla Polakow" Dlatego gramy jak gramy Moglismy miec Podolskiego ale cudowny Janas uznal ze po co nam on ? W tej chwili mozemy miec mlodego supersnajpera z wloskiej ligi, nie pamietam jego nazwiska bo jakies posrane jest ale jak go widze jak gra to wiem ze za 2-3 lata bedzie to glowny napastnik Wloch, a wtedy Polacy beda mowic.. moglismy go miec, Polak strzela gole dla Wlochow:) Takich zawodnikow mamy pelno, swietnych, utalentowanych, wyszkolonych poza beznadziejna w tej kwestii Polska Tylko ze mamy tez jakas posrana dume.. czy to zle czy dobrze cholera wie.. wiem jedynie tyle ze jakby inne panstwa tez mialy takie podejscie to Niemcy pewnie by sie nawet nie dostali na to euro
Cytat:
i jeszcze jedno Kiedy odgrywany byl nasz hymn chyba 3 naszych Polskich pilkarzy spiewalo A Roger chyba najbardziej sie wczul
Ale co w tym dziwnego ? Rasizm ? Jak dla mnie jezeli czuje sie Polakiem to milo, milo ze ktos z wlasnego wyboru chce sie nim czuc Ewidentnie sie chlopak z tego cieszy.
Smieszni to sa polacy, ktorzy tuz po daniu obywatelstwa "Jasiowi" krzyczeli i skandowali "Nigdy nie bedziesz Polakiem", a wczoraj jak stzrelil gola to nagle caly stadion ROGER ROGER Szybko zmieniaja zdanie.. ot co
Btw. W sporcie juz od dawna chodzi o kase
Leo Why ? For money (jezeli ktos skojarzy to z pewna reklama)
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Profil:
Wysłany: 2008-06-13, 13:44
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 9 raz(y) 933,61 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 42,68 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 35,58 KB
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-13, 15:54
No ok zfrancja dalam dupy nie wiem juz skad to wzielam ale reszta sie zgadza
strus napisał/a:
Ale co w tym dziwnego ? Rasizm ? Jak dla mnie jezeli czuje sie Polakiem to milo,
jaki rasizm Strusiek co ty wypisujesz przeczytaj jeszcze raz moje zdanie na ten temat chodzi mi wlasnie o to ze nasi to DUPKI bo nawet hymnu nie chce im sie spiewac, a Roger calym soba spiewal wlasnie to mi sie podobalo
Ja bylam i jestem za Rogerem on jest super przepieknie gral i jego podania byly idealnie jakby wymierzone - szok uwielbiam go
ale chodzi o to ze wiesz mialo byc ze polska a tu ktos inny jednak strzelil... chodzilo mi o to ze gdyby cala reprezentacja polski np... tylko przyklad to byliby sami brazylijczycy to jakbys sie czul gdybysmy ciagle wygrywali mecze... ja chyba troszke dziwnie... teraz mnie rozumiesz...?
ja wiem ze tak na calym swiecie jest ale chce zebys mi odpowiedzial
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil:
Wysłany: 2008-06-13, 16:38
Olciiia napisał/a:
jaki rasizm Strusiek co ty wypisujesz przeczytaj jeszcze raz moje zdanie na ten temat chodzi mi wlasnie o to ze nasi to DUPKI bo nawet hymnu nie chce im sie spiewac, a Roger calym soba spiewal wlasnie to mi sie podobalo
No to sorki
Olciiia napisał/a:
ale chodzi o to ze wiesz mialo byc ze polska a tu ktos inny jednak strzelil... chodzilo mi o to ze gdyby cala reprezentacja polski np... tylko przyklad to byliby sami brazylijczycy to jakbys sie czul gdybysmy ciagle wygrywali mecze... ja chyba troszke dziwnie... teraz mnie rozumiesz...?
ja wiem ze tak na calym swiecie jest ale chce zebys mi odpowiedzial
Ale nikt tutaj nie mowi o calej reprezentacji, jednak jak ktos urodzil sie w polsce, chce grac dla nas, ma umiejetnosci przewyzszajace wszystkich naszych pilkarzy to czemu ma z niego korzystac inny kraj ? Rowniez nie chcialbym aby cala druzyna byla z takich pol polakow, ale kilku nam nie zaszkodzi.. tym bardziej ze oni sa o wiele bardziej dumni ze swoich polskich korzeni niz Ci prawdziwi polacy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum