ja miałam 17 lat i 4 mc:)byłam z swoim facetem 5 mc mieliśmy wszystko zaplanowane ale oczywiście wyszło wszystko inaczej niż w planach:)ja byłam jego pierwaszą dziewczyną a on moim pierwszym facetem i jesteśmy ze sobą juz ponad 3 lata i jest nam nadal cudowie:)krew to się lata ale przez 5 min a poźniej już ok strasznie mnie bolało bo byłam spięta ale przezyłam:)
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 455 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 00:02
hmm.. no to chyba ja nie mam sie czym chwalić
pierwszy raz ... w wieku 15lat ... młodo .. ale tego nie żałuje:) nie było wspaniale..
Było to tak spontaniczne że nawet nie mieliśmy zabezpieczenia, z tamtym kolesiem byłam ok 1,5miesiąca .. Głupie dziecinne i nierozsądne z mojej strony, wiem. Ale przynajmniej miała to już za sobą:)
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 08:13
Truskawcia151 napisał/a:
pierwszy raz ... w wieku 15lat ... młodo .. ale tego nie żałuje:) nie było wspaniale..
Było to tak spontaniczne że nawet nie mieliśmy zabezpieczenia, z tamtym kolesiem byłam ok 1,5miesiąca .. Głupie dziecinne i nierozsądne z mojej strony
bez komentarza
przepraszam, że się tak czepiam, ale dzieci nie powinny się za sex zabierać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 724 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-27, 09:16
Truskawcia151 napisał/a:
Głupie dziecinne i nierozsądne z mojej strony, wiem
No bo tak jak napisała Magdaru, tak to jest jak się dzieci biorą za sex po co to tak się spieszyć??? Dobrze, że przynajmniej wiesz o tym, że było to strasznie dziecinne zachowanie i głupie.
SpryCiulaaa napisał/a:
Hm.. to jeszcze zalezy jak sie ktos i na ile czuje..
wiesz co, nie sądzę, żeby jakakolwiek dziewczynka w wieku 15 lat była psychicznie gotowa na sex z wszelkimi konsekwencjami jaki on niesie....
A swoją drogą, zapytam się... Z jakich pobudek się wtedy kochałaś? Czy jmająs te 15 lat miałaś już tak nieodpartą potrzebę aby zaspokoić swoje potrzeby seksualne ( w co nie wierzę) , czy może chciałaś już być "dorosła" czy może facet nalegał?
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 09:36
Kociak napisał/a:
nie sądzę, żeby jakakolwiek dziewczynka w wieku 15 lat była psychicznie gotowa na sex z wszelkimi konsekwencjami jaki on niesie....
dokładnie, przecież to jeszcze dzieciuchy i za przeproszeniem gów*o wiedzą o życiu, a sexu im się chce, nie pomyślą o tym, że mogą zajść w ciąże i kto na tym ucierpi to maleństwo, które niczemu nie jest winne, co ma zrobić przy mamusi, która jest sama jeszcze dzieckiem mnie to przeraża, że coraz młodsze osoby zabierają się za rzeczy, które nie są dla nich, jeszcze się zdążycie nasexić przez całe życie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 558 dni temu Posty: 5378 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 10:00
Truskawcia151 napisał/a:
Ale przynajmniej miała to już za sobą:)
A co to niby? Egzamin, ze dobrze jest mieć go jak najszybciej za sobą?
Stanowczo za wcześnie
Ale my nic na to nie poradzimy...
Niech ponoszą konsekwencje za swoje czyny
NP. taka sytuacja...mam 15 "latek" przespałam sie z kolega bo przecież nie wypada być dziewicą w tym wieku tym bardziej jak koleżanki w okol przechwalają sie jak to cudownie jest w łóżku itd. Później np. do wieku 20 lat nie mam nikogo...poznaje prawdziwa miłość zakochuje sie i okazuje sie ze mam to już za sobą...co myśli o mnie mój chłopak?
Ech tam...niektóre dziewczynki w tym wieku nie są rozważne...bo nie są świadome świata...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum