Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8055 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-06-30, 12:35 Re: Pierwszy raz
Madzia81 napisał/a:
W jakim wieku przeżyłyście swój pierwszy raz? Po jakim czasie bycia z facetem? czy to było z obecnym partnerem? Zaplanowane czy spontaniczne?
W wieku .. chyba jeszcze 16... no, 16/17 lat. Z obecnym kochasiem:)
Zrobiliśmy to po kilku miesiącach.. z 5, może 6 ...
Było całkowicie spontanicznie! Spaliśmy wtedy w pracowni malarskiej naszego kumpla. Nikogo nie było, a my sobie na materacyku...
Nie ma jak romantyzm w pomieszczeniu śmierdzącym olejną
Ja miałam jeszcze 16 lat. Stało się to z moim mężem i jak najbardziej było zaplanowane - nawet z zapezpieczeniem Nie żałuje. Strasznie mi sie podobało, ale dopiero ogniście to jest teraz
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 552 dni temu Posty: 2112 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-07, 08:40
mój pierwszy raz nie był jakiś idealny. nie dosyć ze mielismy kilka podejsc( przy kazdej było mało przyjemnie), to jeszcze strasznie sie bałam i czułam sie zestresowana. miałam 18 lat i troche czułam w tym wszystkim nacisk. po pierwszej udanej probie nie miałam przez pewien czas ochoty na wiecej. a teraz byłoby trudno zyc bez seksu
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 419 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-07, 17:11
mój pierwszy raz był tydzień przed 19 urodzinami ( już 10 lat temu ) byliśmy razem ponad pół roku, a on był 2 lata młodszy ode mnie wspominam całkiem przyjemnie
U mnie to było bardzo spontanicznie, dzień przed sylwestrem. Pojechaliśmy do hmmmm jak to nazwać leśniczówki? Byliśmy tam kilka dni ze znajomymi,był tez chłopak dużo ode mnie starszy i tak jakoś wyszło, ze dobrze sie nam gadało(znaliśmy sie dobrych pare lat),wyszliśmy z imprezy żeby się przejść, poszliśmy do drewnianej altanki(takiej z oknami, drewnianymi stołami do siedzenia w czasie deszczu) i się tam kochalismy. Było cudownie, bardzo dobrze wspominam tamtą noc. miałam wtedy 20 lat.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 368 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-01, 09:31
.::Moniczka::. napisał/a:
PS: to było u niego na działce
mój pierwszy raz też miał miejsce na działce mojego chłopaka...on był moim pierwszym, znaliśmy się miesiąc i ja od razu wiedziałam, że to TEN!!! nie wachałam się ani sekundki, to tak jakbym czekała na niego przez całe życie!!!
do dziś jesteśmy razem
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum