Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 61 dni temu Posty: 177 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-09-22, 17:49
Ja miałam 19 lat i zdecydowałam się na seks po 3 miesiącach bycia razem. Szczerze mówiąc zanim go poznałam myślałam, że będę dziewicą dłużej;) ale cóż...słaba wola;) zresztą przez te trzy miesiące dziewicą byłam tylko oficjalnie, bo od początku tak nas do siebie ciągnie, że i w myślach i za sprawą intensywnych pieszczot przestałam się nią czuć na samym początku naszego związku;)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 57 dni temu Posty: 27 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-26, 23:53
ja miałam wtedy 18 lat i było to z chłopakiem, z którym niedługo potem się rozstałam ale i tak nie żałuję z moim obecnym partnerem stało się to po jakichś 3 tygodniach od związania się, bo znaliśmy się troszkę wcześniej na początku oczywiście żadnych rewelacji nie było ale z czasem, kiedy poznawaliśmy nasze potrzeby było coraz lepiej, no a teraz jest już cudnie - seks taki jak trzeba
Mialam dokladnie 17 lat . Znalam go pół roku , bylismy razem 5 miesiecy i bardzo załuje, ze do tego doszło . Z perspektywy czasu poczekalabym jeszcze i zrobilabym to z kims innym.
Sam 1szy raz byl tak kiepski, ze pomyslalam sobie wtedy , ze jak tak wyglada caly ten seks, to ja podziekuje
On był starszy , niby doswiadczony , ale.. No nie podobalo mi sie , choc w ogole nie bolało .
Informacje: Dołączyła 44 dni temu Posty: 77 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-10-12, 11:53
hmm a ja swój pierwszy raz przeżyłam tydzień temu... po prawie 5miesiącach bycia z moim skarbem... no i jeszcze nie zdążyliśmy się rozstać i mam nadzije, że to nie nadejdzie szybko:D
No to mój pierwszy raz miał miejsce, gdy miałam 21 lat-czyli w czerwcu tego roku Zdecydowalismy się na sex po pół roku bycia razem. Miałam kilku chłopaków, ale czułam w środku, że nie są warci tego i że to nie to poprostu, dopóki nie spotkałam mojego Miska z którym jesteśmy dalej razem . Uważam, że do sexu trzeba dorosnąć i być pewną, że osoba z ktorą chce się stracic dziewcitwo jest tą właściwą
_________________ Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.
Uważam, że do sexu trzeba dorosnąć i być pewną, że osoba z ktorą chce się stracic dziewcitwo jest tą właściwą
dodałabym nic na siłę, i nie robić tego, bo koleżanki są już po tym pierwszym razie ani bo facet chce "dowodu miłości" ani innych takich
ja swój pierwszy raz miałam w wieku 19 lat i do dziś tego żałuje ...
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2171 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-12, 19:48
Hmm, ja swój pierwszy raz przeżyłam w wieku lat 17, będąc razem ze swoim K. ponad rok, czy nawet półtora roku Rozmawialiśmy o tym jakiś czas, aż w końcu postanowiliśmy spróbować i niczego absolutnie nie żałuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum