Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 117 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 10:24
Z Marcinem mieliśmy wspólny pierwszy raz.
Pojechaliśmy na nasze pierwsze wakacje do Hiszpanii.
Dwa dni po przyjeździe do Hiszpanii poszliśmy na disco.Było dużo naszych znajomych i bardzo fajnie się bawiłam póki mój chłopak się nie wkurzył,że jakiś Hiszpan jego zdaniem dotykał mnie po tyłku.Trochę się wtedy pokłóciliśmy,bo w końcu bym czuła jak ktoś mnie dotyka po takim miejscu.Jednym słowem potem się pogodziliśmy,napiliśmy się po piwie i tańczyliśmy,ale typowo nie mogliśmy się od siebie oderwać.Do takiego stopnia,że nasi znajomi poszli do hotelu,a my jeszcze się bawiliśmy razem.Gdy wyszliśmy z disco byliśmy trochę podpici,bo skręciliśmy w jakaś inna ulicę i nie mogliśmy trafić do hotelu.Wtedy znowu się pokłóciliśmy,bo Marcin zawsze mówi,że w terenie on wszędzie trafi,a łaziliśmy z godzinę mimo że hotel był blisko.
Gdy weszliśmy do swojego pokoju w hotelu zaczęłam na niego krzyczeć,że wypił całe picie i nie powiedział,że wypił i przez to nie kupiliśmy,a mnie suszy.Marcin powiedział,że pójdzie do całodobowego i kupi,ale z takim fochem,ja na niego też foch i tekst,żeby się tylko nie zgubił(mimo że sklep był naprzeciwko hotelu).Byłam tak na niego wściekła,że z perspektywy czasu nie wiem co mi wtedy odbiło.
Marcin przyszedł do hotelu z piciem po jakiś 7 minutach i od razu jak się zobaczyliśmy to się na siebie rzuciliśmy.Oczywiście nawet się nie napiłam picia,bo już miałam inne zajęcie;)
Było inaczej niż sobie kiedyś tam wymarzyłam(czyli w stylu świeczek,wcześniejszej kolacji itp.),ale dzięki temu było spontanicznie:)Bardzo miło to wspominamy,choć nie wiem do dziś co nam wtedy odbiło,bo tak na codzień to w ogóle się nie kłócimy:)
a ja mia;lam 21 latek. Dla wielu osób może sie ten wiek wydać zbyt duży ale ja do samego końca miałam tą dla niektorych naiwną nadzieje i chęć bycia tylko i wyłącznie z moim mężem.
Ale miłośc to miłość. Nie wiem czy tak dokońca tego chciałam wewnętrznie, ale nie żałuje. A ten który z którym to było teraz będzie moim mężem, więc moje pragnienie się spełni.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 77 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)
Wysłany: 2008-09-09, 19:30
Mnie się chce śmiać kiedy wspominam ten pierwszy raz...
To był spontan... Poszliśmy do piwinyc.. Taki brud ale ważne że nie żałuje... Pamiętam jak płakałam i jak chciałam uciekać... To było w tamtym roku.. Byłam 2 tygodnie z moim obecnym chłopakiem...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 166 dni temu Posty: 163 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-09-09, 20:45
ja nie pamietam:( nie mam dobrych skojarzen z tym, nie bardzo chce o tym rozmawiac, tyle co chce powiedziec ze lepiej miec takiego rzeczy pod kontrola, bo pozniej mozna miec duzy uraz
Informacje: Dołączyła 114 dni temu Posty: 2172 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-09, 21:16
Ja moze i odczuwalam lekki dyskomfort, bo mielismy pewne problemy, ale to na pewno nie bol Podobnie jak Miya, nie byl to wymarzony pierwszy raz, ale z wlasciwym partnerem i niczego nie zaluje
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-18, 10:12
U mnie nie było żadnego bólu i krwi, a zrobiłam to w maju tego roku. Trochę długo uchowałam się z tym dziewictwem Zrobiłam to z obecnym partnerem i nie żałuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum