Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 467 dni temu Posty: 4578 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-07-24, 09:22
ja tez date pamietam ale nie w sensie, ze jakos musze ja uczcic jak sobie pomysle o tym to wiem, ze to byl 6 kwietnia (2 tyg. po poznaniu sie) ale nigdy w ten czas o tym nie pamietam tylko zawsze jak czytam, ze ktoras pisze o dacie to i mi sie wtedy przypomina
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 60 dni temu Posty: 1183
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-24, 10:27
Cytat:
o matko,a jak wysta dali rade?przecia tam ciasnota taka
ciężko było to muszę powiedzieć ale ja jestem niziutka mam tylko 156 wiec maluch jest dla mnie dobry mój eks też nie był za duży ani za potężny i jakoś się mieściliśmy siedzenia do przodu ile sie dało i jazda, dodatkowo w tym okresie byłam bardzo rozćwiczona i rozciągnięta wiec łatwiej nam było ... wybór malucha był spontaniczny jak nie było gdzie to nawet maluch był dobry:-)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-24, 11:39
fajna babka napisał/a:
wybór malucha był spontaniczny jak nie było gdzie to nawet maluch był dobry:-)
no i fajne niezapomniane przezycia macie
Przypuszczam,ze gdybym juz nie byla z Lukaszem to bym tak o tym pierwszym razie nie pamietala i on tez nie,a ze tak nam sie udalo tyle lat razem wytrzymac to pamietamy o tym naszym dziurawcu
Wysłany: 2008-07-24, 13:08
a ja jestem przed "tym" jeszcze
wstyd się przyznać biorąc pod uwage mój wiek :p
jedziemy razem na wakacje więc jak w końcu nam to wyjdzie to na pewno napsizę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-24, 13:13
Sandy napisał/a:
wstyd się przyznać biorąc pod uwage mój wiek :p
wedlug mnie zaden wstyd
Sandy napisał/a:
jedziemy razem na wakacje więc jak w końcu nam to wyjdzie to na pewno napsizę
no to zycze aby wszytsko poszlo po waszej mysli
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-07-24, 20:46
Sandy, ja wlasciwie tez...
hmm u nas to tak było dziwnie, ponieważ długo wcześniej majstrowaliśmy, a że mnei zawsze bolało to pełnej penetracji nie doswiadczyliśmy tak predko (ach, ta błona dziewicza ) w sumie taki prawdziwy 1. raz miejsce miał po 4 m-cach , 3 maja br. ...ale my to młodzi jesteśmy stąd ta zwłoka
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 40 dni temu Posty: 1212 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-08, 00:51
heh to widze ze masz tyle lat co ja... ja mialam jeszcze mniej lat jak mialam swoj 1 raz.... troche mlodo zaczelam...ale to stalo sie chlopakiem obecnym wiec nie zaluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum