Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-23, 18:17
No pewnie jak minie rok od mojego pierwszego razu z Tomkiem to mu o tym przypomnę ale dla mnie to nie był pierwszy raz tylko dla niego mój tygrysek tak sie stresował że go wyśmieje za to że chciał poczekać na kogoś wartościowego, choć dziewczyn miał wiele i pokusa była silna, że najpierw mnie okłamał że z kimś spał bo nie chciał wyjść na ofiarę i powiedział mi dopiero w trakcie i bał się że zabiorę się i pójdę do domu... on raczej pamięta wszytko z tego co się działo (bo tak się stresował) ale nie pamięta daty wiec sam nie wpadnie no to że już rok:-)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 219 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-23, 18:46
A ja byłam strasznie młoda:( miałam ledwo 16 lat... ale zakochana bylam do szaleństwa... długo żałowałam bo on mnie zostawił:(
Teraz żałuję tylko że to nie było z moim M;) okropnie bolało i nie chciałabym przez to przechodzic jeszcze raz:P
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-23, 22:35
Olciiia, ja to mam jakiegoś pecha na tomków połowa moich kolegów ma na imię tomek mój eks też miał na imię tomek i z mim właśnie kocham sie pierwszy raz już to chyba wcześniej pisałam wiec może po części się powtórzę ale powtórzę kochałam się z nim po 3 miesiącach znajomości jeszcze potem byłam z nim 5 lat i muszę wam powiedzieć że żaden z stosunków nie był tak niezwykły jak ten pierwszy jak mój eks to kiedyś mówił że z całości pamięta tylko jak sie cała zatrzęsłam gdy mnie rozbierał i doszło do ściągnięcia bielizny .... ja niestety mam lepsza pamięć i wyglądało to komicznie dwóch młodziaków w maluchu tłoczących się i obijających o wszytko
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-23, 22:43
fajna babka napisał/a:
w maluchu
no ladnie
ale masz co wspominac fajne sa takie wspomnienia
Moj Tomek byl pierwszym tomkiem jakiego w zyciu poznalam nawet w rodzinie zadnego Tomka nie mam... kiedys nie lubilam tego imienia ale z czasem baredzo mi sie spodobalo i nie dlatego ze on je nosi ale jakos lubie to imie ;p
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-23, 23:07
fajna babka napisał/a:
w maluchu
lo matko,a jak wysta dali rade?przecia tam ciasnota taka
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-23, 23:15
angik1683, moj tomek nie moze jezdzic maluchem bo ma za dlugie nogi a mama tomka chciala nam dac swojego bo nieuzywany jest jak nowy kiedys sie wkurzalam ze nie mam prawka
to jezdzic nie moze a co dopiero sie w nim bzykac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-23, 23:20
Olciiia napisał/a:
o jezdzic nie moze a co dopiero sie w nim bzykac
no i do tego ten pierwszy raz to tak bardziej skomplikowane pozycje i te sprawy
fajna babka, wygibasy z was musialy byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum