Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-06-27, 18:24
ja pierwszy raz kochałam się jak miałam 17 lat i 9 miesięcy, byłam z tym chłopakiem 3 miesiące i wiedziałam że tego chcę. Nie żałuję tego bo nasz związek potrwał jeszcze kupę czasu bo całe 5 lat ale się to rozpadło bo znudziło mi się udawanie szczęśliwej. Swój pierwszy raz uważam za udany chociaż wejście we mnie graniczyło z cudem bo byłam taka spięta ... a mój chłopak był też prawiczkiem.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-01, 17:17
malenka napisał/a:
ech a ja jeszcze mam swój pierwszy raz przed sobą... (wiem 21 lat trochę wstyd ) ale nie wiem chciałabym żeby to naprawdę było w wyjątkowych okolicznościach przyrody. A mój mężczyzna udowadnia mi że mnie kocha, czekając na mnie wytrwale
to znaczy są inne sposoby żeby go zaspokoajać
nic tylko pozazdroscic, kobieto, zaden wstyd!!!!!
zreszta ja mialam 21 i uwazam ze za wczesnie...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-07-02, 23:46
Mój pierwszy raz był po 5 miesiącach bycia razem, miałam prawie 19 lat. Było to z moim teraźniejszym K
Było w porządku, żadnych szczególnych fajerwerków się nie spodziewałam. Krwi zero, bólu zero także wspominam całkiem całkiem.
Był to środek nocy, jak skończyliśmy wzięliśmy koc i siedzieliśmy do wschodu słońca na dworze dzieląc się wrażeniami mojego pierwszego razu i jego pierwszego razu ze mną
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 155 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-07-03, 12:26
Ja mialam 17 lat,bylam z moim skarbem pol roku,a oboje czulismy jakbysmy znali sie od 165 lat:))On byl bardzo dojrzaly mimo to ze tez mial 17 lat,to ja pierwsza podjelam decyzje,ze tego chce.
To byly wakacje,spalismy sami w namiocie:))
Byl moim pierwszym takim facetem i jest do dzis,do dzis jestem szczesliwa jego dziewczyna a on szczesliwym moim facetem:)))i od prawie trzech lat jestem zaaaaaaaaakochana na maxxxxxxa:)))
A pierwszy moj sam to najcudowniejsza noc w moim zyciu.pelna zaufania, romantyzmu,milosci i oddania:)))
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 4389 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-12, 22:21
monia_ napisał/a:
teraz żałuję
nie powinno sie nigdy nieczego zalowac ja tez zrobilam w zyciu cos do czego nawet tutaj sie nie przyznam ale nie zaluje tego bo zrobilam to tylko dlatego ze widocznie tego chcialam
uwazam ze skoro cos sie robi to na pewno w pewnym stopniu tego sie chce...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
w jakiejś chwili na pewno
ale potem mogą wyjść na jaw rzeczy o których się nie wiedziało, albo których się nie dostrzegało bądź nie chciało się dostrzec ...
wiesz... chwilowa głupota itd
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 56 dni temu Posty: 1443 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-13, 23:11
kazda sobie planuje ten pierwszy raz...jakki by mial byc itp ale zadko kiedy tak jest a szkoda;) jak widze jestem najmlodsza z was wszystkich heh:P nie wypowiem sie na temat swojego pierwszego razu bo nie byl udany
Ja miałam 17 lat Miło wspominam tą chwilę mimo tego, że cholernie mnie bolało...ale Kotek był bardzo delikatny i uważny choć to też był jego pierwszy raz:) Niczego nie żałuję...z Bartkiem jestem nadal i chcemy by było już tak zawsze:) teraz sex jest suupppeeerrr:D
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-23, 15:12
wczoraj minelo 7 lat jak mnie L dziurawcem zrobil
on pamietal ,ze to nasza "rocznica" dziurawca ,a ja w tym roku zapomnialam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum