Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 125 dni temu Posty: 3 Skąd: śląskie
Profil: Imię: sandra
Wzrost: 167
Włosy: blond
Stan: w związku ;)
Partner: kamil
Wysłany: 2008-06-04, 19:17
ja przeżyłam swój pierwszy raz w dzień swoich 18 urodzin, z chłopakiem byłam 2 miesiące, ale znałam go o wiele dłużej i miałam pewność, że to on
też byłam jego pierwszą, wbrew temu co się mówi nie krwawiłam ani nic mnie nie bolało
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-17, 18:21
Pierwszy raz, gdy miałam 18 lat z moim obecnym facetem. Bardzo martwiłam się o krwawienie, jednak nie krwawiłam wcale i bólu żadnego nie czułam. Było nawet ok, ale spodziewałam się czegoś innego. To chyba normalne...
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-18, 02:14
milli napisał/a:
No z tym krwawieniem to roznie jest.
oj racja... ja krwawilam ale co najlepsze nie mialam ani kropelki krwi na sobie... a on byl w jasnej koszulce... chyba nie musze wam mowic jak wygladal... dziwne, a i czuc nic specjalnego nie czulam
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 222 dni temu Posty: 1160 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-06-27, 16:58
ech a ja jeszcze mam swój pierwszy raz przed sobą... (wiem 21 lat trochę wstyd ) ale nie wiem chciałabym żeby to naprawdę było w wyjątkowych okolicznościach przyrody. A mój mężczyzna udowadnia mi że mnie kocha, czekając na mnie wytrwale
to znaczy są inne sposoby żeby go zaspokoajać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-27, 17:03
malenka napisał/a:
wiem 21 lat trochę wstyd
to nie wstyd..powiedzialabym ze to w pewnym sensie powod do dumy No i to wspaniale,ze Twoj mezczyzna wytrwale czeka
warto poczekac...chociazby po to zeby...
malenka napisał/a:
naprawdę było w wyjątkowych okolicznościach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum