Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 27 dni temu Posty: 111 Skąd: warszawa
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna(jeszcze)
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-04-29, 19:49
W sypialni jego rodzicow po kilku godz znajomosci on mial plecy mokre bo ledwo co wyszedl spod prysznica a ja rozowe gatki i 19 lat byl to moj pierwszy raz i tylko z tym facetem spalam w swoim zyciu... na poczatku mialam wyrzuty sumienia ze tak latwo mu poszlo ale teraz sie ciesze ze bylo to wtedy i tylko z nim... i bylo genialnie
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 59 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-29, 20:59
łoł ja miałam niecałe 16 lat moja pierwsza miłość ,byłam z nim chyba cos koło 6-7 miesięcy ,on odemnie starszy 6 lat ,fajnie miło sympatycznie ,szczegółów nie pamiętam ....nie jest moim mężem
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Glupio mi sie przyznac bo ja to jak jakas ... sie zachowalam bo w sumie cos dziwnego wstapilo w mnie na jakies 5 miesiecy,
mialam 17 lat bylam na wakacjach zrobilam to rowniez z nieznajomym to byl totalny spontan ale nigdy tego nie bede zalowala widocznie tak mialo byc
Poznalam go na imprezie byl inteligentny przystojny i swietnie tanczyl spodobalismy sie sobie wzajemnie przegadalismy caly wieczor, temat sie kleil a pozniej wzielismy koce i poszlimy na plaze ogladac spadajace gwiazdy skonczylo sie moim 1 razem bylo cudownie i nie zapomne tego do konca zycia
bylam z nim przez 5 miesiecy, okazal sie draniem a uswiadomil mi to Tomek moj obecny Stworeczek (za co mu bardzo dziekuje notabene jego kolega i sasiad bez ktorego nie umiem zyc i za ktorym rzucilabym sie w ogien)
jedyne czego moge zalowac to to ze wlasnie z T nie byl to moj pierwszy raz ale to nam nie przeszkadza... a tamten ktorego imienia nie chce wymieniac zaluje tego co stracil... i to ten ktory mowil ze jestem dla niego za dobra zeby mogl ze mna byc
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum