Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-22, 08:58
ila napisał/a:
Mój pierwszy raz był w wieku 15 lat pamiętam i byłam z chłopakiem ze szkoły który był o dwa lata młodszy niż ja,jeszcze miał dopiero troszkę włosków pokazujących się na genitaliach i to był chyba też jego pierwszy raz bo ledwie włożył to się zaraz zpuścił i się speszył i tak się skończyła ta przygoda.
Mój pierwszy raz był w wieku 15 lat pamiętam i byłam z chłopakiem ze szkoły który był o dwa lata młodszy niż ja,jeszcze miał dopiero troszkę włosków pokazujących się na genitaliach i to był chyba też jego pierwszy raz bo ledwie włożył to się zaraz zpuścił i się speszył i tak się skończyła ta przygoda.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 485 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-22, 12:28
Bezmyślność i głupota
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 485 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-22, 12:30
Dokładnie, zgadzam się z Nymphadorą, jej posty są jedynie w temacie o seksie i ciągle pisze o tym samym
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-22, 19:30
hyhyhy z tego co sie orientuje ...to w wieku 15 lat wiekszosc chłopakow nie ma jeszcze za bardzo czym sie " spuszczać" a i z tym dochodzeniem u nich troszke dłuzej... bo mimo ze jeszcze tego nie robili to ich genitalia nie są jeszcze w pełni przygotowane ze sie tak wyraze na wspołzycie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 327 dni temu Posty: 4 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Stan: zaręczona
Partner: Mario
Wysłany: 2007-11-22, 20:01
nasz pierwszy raz byl, gdy mielismy ledwo co 17 lat.
on przyszedl do mojej szkoly 2 dni przed zakonczeniem roku, poprosil mnie o korepetycje. odrazu cos mocno iskrzylo. juz pierwszego dnia wyladowalismy w luzku. wlasciwie to znajomosc zaczelismy od spontanicznego, namitnego i boskiego sexu. nic nie bolalo, nie czulismy zadnego skrepowania i stresu.
oczywiscie w miare uplywu czasu znamy swoje ciala i potrzeby bardziej niz tego pierwszego dnia. moze nie bylo to madre zaczynac tak znajomosc jednak bylo cos co nas do siebie ciagnelo... i tak przyciaga juz ponad 5 lat. Mariusz byl pierwszym i jedynym partnerem jakiego mialam i mam. za kazdym razem pozwala mi odleciec i nie oddalabym tych doznan za zadne skarby swiata. jak slysze ze kolezanki maja orgazm tyko czasami, az mi sie wierzyc nie chce.. albo po prostu Mariusz to ta idealnie dopasowana polowa jablka.
_________________ gdyby bóg cenił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 327 dni temu Posty: 4 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Stan: zaręczona
Partner: Mario
Wysłany: 2007-11-22, 20:17
... nie.. to miosc, ktora pcha nas do innych rzeczy ..
a wiesz co podoba mi sie najbardziej? jak po wszystkim mowi mi cicho na ucho "zjadlbym cos sodkiego"
_________________ gdyby bóg cenił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-23, 08:06 Re: muj pierwszy raz
ila napisał/a:
jasne i co jeszcze chłopaki w tym wieku jeszcze sie nie "spuszczają" kochanieńka wogóle rozbawil mnie twój post
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 389 dni temu Posty: 20
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 178
Włosy: Brązowy
Wysłany: 2007-11-23, 12:35
Moj pierwszy raz przeżyłam z chłopakiem dla którego też byłam pierwsza i to mnie jeszce bardziej przerażało. Naprawdę mieliśmy problem aby to zrobić. Kochaliśmy się ale stres wziął górę tej nocy i zrobiliśmy to dopiero rano. Ale nie żałuję. jesteśmy razem i mam nadzieję że tak zostanie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 18:12 Re: muj pierwszy raz
Diablica666 napisał/a:
chłopaki w tym wieku jeszcze sie nie "spuszczają" kochanieńka
Diablica666 jesteś w wielkim błędzie. Chłopiec od około 13 roku życia nabywa już możliwość "spuszczania się". Poczytaj w necie o dojrzewaniu, może to rozjaśni Ci umysł.
Co do postu tej dziewczyny to naprawdę porażka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum