jmiałam badanie pochwowe, bo nie jestem dziewicą.
a bolało najprawdopodobniej dlatego że jestem dość wąska
to tym bardziej nie rozumiem... to jak że tak powiem wchodził w Ciebie penis to Cię nie bolało, a bolało Cię od cieniutkiego wziernika??? to może po prostu lekarz jakiś niedelikatny był po prostu
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 140 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-20, 09:12
pewnie że bolało przy 1razie... jak cholera. boje sie sexu w przyszłości, będę miała z nim problemy skoro jestem taka wąźiutka ale może to sie jeszcze zmieni. nie wiem. narazie boje sie wizyty u gina już nie chce żadnego badania
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-20, 09:37
mOTOCYKLISKTO po pierwszym razie to już sama będziesz biegała do lekarza bez problemu.
Są różne rodzaje wzierników.
Ja zawsze prosiłam o ten najmniejszy i było ok.
Nie możesz tylko napinać mięśni.
Nie możesz tak panikować bo sama się nakręcasz i potęgujesz strach a tu naprawdę nie ma czego się bać.
Poproś np. mamę aby z Tobą poszła albo przyjaciółkę.
Poczujesz się pewniej.
Takie badanie to pestka w porównaniu np. z zapłodnieniem in-vitro (ból przy zapładnianiu, pobieraniu komórki jajowej, zastrzyki i inne takie brrrrrrrrrrrr).
Będzie dobrze i jestem pewna, że nic Cię bolało nie będzie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Wysłany: 2008-02-21, 09:16
anusek napisał/a:
mOtOcYkLiStKa mnie też boli,ale da sie przeżyc,no i do gina nie chodzi sie co miesiąc.
Anusku ale tak nie powinno być...........może lekarz robi coś nie tak .
Ja też kiedyś byłam raz u takiego,że mnie bolało i już więcej nie poszłam.
Zmieniłam lekarza mimo iż rejonowo do niego nie powinnam należeć i zupełnie coś innego.Należę do niego 14 lat i nie zamienię na żadnego innego.
Pomyśl o tym, przecież człowiek nie powinien odczuwać bólu podaczas badania
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 13:33
Dorotea ja byłam u kilku i problem w tym że po pierwsze jest bardzo wąska po drugie mam bardzo silne mięśnie i trudno je rozluźnic,nie boli mnie jakoś bardzo aczkolwiek przyjemnie nie jest,no ale nic na to nie poradze
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2008-02-21, 13:46
no tak............to jest problem...........a może jesteś poprostu bardzo spięta?
No cóż............niektórzy mają taką budowę............poprostu umięśniona kobieta z Ciebie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-21, 14:10
e tam spięta,nie czuje sie zawstydzona,chodze częto,nie boje sie badania,z babką sobie zawsze miło pogadam-no nikt nie jest bardziej zrelaksowany u ginekologa niż ja zresztą to właśnie ona mi powiedziała że to już taka budowa,że bardzo mocne mięśnie,a i dodała że mój facet to ma dobrze
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 273 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-21, 14:26
Ja jak byłam pierwszy raz u ginekologa to byłam u babeczki, bardzo miłej i delikatnej i w ogóle. Miałam wtedy 17 lat... A teraz muszę koniecznie jak najszybciej iść bo od tamtej pory nie byłam ani razu (po prostu zaniedbałam to- przyznaję bez bicia. A jak już miałam iść to wyjechałam za granicę i teraz muszę iść tutaj... ale nie wiem czy sie odważe tutaj czy może poczekam do wakacji jak wrócę do Pl...)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 129 dni temu Posty: 68 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Partner: Marek
Wysłany: 2008-02-28, 00:48
Ja jestem z Gdańska i byłam już u różnych ginekologów. Polecam Ci wybranie się do Lux Medu, wizyta kosztuje 90 zł ale moim zdaniem warto, ponieważ lekarze są bardzo kompetentni, są komfortowe warunki (czyściutko, łazienka gdzie możesz sie rozebrać, dostajesz specjalną spodniczkę, są jednorazowe nakładki na nogi, nawet podpaski:) i ogolnie panuje tam mila atmosfera.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-29, 16:35
Princessa napisał/a:
Ja jestem z Gdańska i byłam już u różnych ginekologów. Polecam Ci wybranie się do Lux Medu, wizyta kosztuje 90 zł ale moim zdaniem warto, ponieważ lekarze są bardzo kompetentni, są komfortowe warunki (czyściutko, łazienka gdzie możesz sie rozebrać, dostajesz specjalną spodniczkę, są jednorazowe nakładki na nogi, nawet podpaski:) i ogolnie panuje tam mila atmosfera.
za taka kasę to sie wcale nie dziwie, szkoda, ze jeszcze herbaty nie podaja jak sie jest rozwalonym na lezance
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum