Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-18, 16:02
cerratko Ty jeszcze nie poszłaś?
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Po gołej pupie będę Cię lała
Ciesz się, że CIę zbada bo będziesz wiedziała czy wszytko w porządku.
Ja bym chciała iść się zbadać ale nie ma kiedy.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 333 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 16:07
Cerratko, pójdź i tyle, będzie dobrze Musisz po prostu powiedzieć lekarzowi, że to Twoja pierwsza wizyta a on wszystkim pokieruje. I że chcesz brać tabletki też po prostu powiedz Będzie ok
A Radek to mądry i troskliwy chłopak, skoro Cię opierdziela
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 155 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 17:16
Moja koleżanka też miała opory.Wypytywała mnie jak mogła.A gdy już w końcu się przełamała to stwierdziła,że nie było tak strasznie jak wcześniej sądziła
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 531 dni temu Posty: 2024 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-02-18, 18:10
po pierwszej wizycie u ginekologa nie chcialam isc tam wiecej, nie dosc ze w przychodni syf to jeszcze facet taki dziwny, ze sie nieswojo czułam, o ile u ginia mozna sie czuc swojsko pozniej chodzilam do babki, była całekim spoko- tyle ze ludzie mogli sobie wchodzic do gabinetu i wszystko widzieli, np. jak ja sobie siedze z rozkraczonymi nogami.pierwsza wizyta- uczucie nieprzyjemne, tym bardziej, że byłam spieta na maxa, ale do przezycia
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-19, 15:28
niki napisał/a:
tyle ze ludzie mogli sobie wchodzic do gabinetu i wszystko widzieli, np. jak ja sobie siedze z rozkraczonymi nogami
co za ludzie! zgroza!
Przecież to się czeka aż pacjent wyjdzie!
To wina przychodni i lekarza, że na to pozwalał.
Tak się szanuje w Polsce ludzi i ich intymność
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 531 dni temu Posty: 2024 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-02-19, 17:04
Dorotea napisał/a:
To wina przychodni i lekarza, że na to pozwalał
bo babka sie chciala wkrecic, ze niby jest znajoma znajomej i weszla sobie do gabinetu, nie patrzac ze jest kolejka, wcale nawet nie była poruszona, ze ja siedze na fotelu i idiotycznie sie czuje, zamknela za soba drzwi i ciagle gadała
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
była całekim spoko- tyle ze ludzie mogli sobie wchodzic do gabinetu i wszystko widzieli, np. jak ja sobie siedze z rozkraczonymi nogami.
makabra więcej by tam moja noga nie stanęła. swoją drogą, to nawet w przychodniach gabinety ginekologiczne powinny być tak zrobione, żeby w razie wejścia obcej osoby, pacjentka nie była na widoku.
ja póki co chodzę prywatnie do gina i dzięki temu czuję się lepiej. póki finanse pozwolą - dalej będę do niego chodziła. zastanawiam się tylko cały czas co z wizytami w czasie ciąży - czy to za każdą trzeba będzie płacić? niefajnie by było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum