Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 288 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-15, 13:18
madzia napisał/a:
to czy nie lepiej chodzic do gina prywatnie?
na pewno ale wiadomo.............finanse.
Krucho z tym bo zbieram na mieszkanie.
Zostało mi do uzbierania jakieś 120 tys zł.
Policzyłam że życia mi nie starczy...........
Poza tym masę kasy na prawników dajemy ...........wogóle już mi się nawet marudzić nie chce.
Wezmę poprostu urlop i pójdę
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 160 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 22:20
mój 1 raz u ginekologa to było coś strasznego... nie miałam okresu a byłam 3 miechy przed 16-tką i poszłam do ziomka którego polecała mi najlepsza kumpela żeby sprawdził co jest nie tak i lipa... zrobił badanko (straaasznie mnie bolało i darłam sie tak że mnie aż lekarz uciszał a ludzie na korytarzu mnie słyszeli hih) i mu podziękowałam. Myślę że długo nie zagoszczę u ginekologa. Miałam do niego przyjść na USG ale to olałam i jeszcze na niego nawrzeszczałam. a co sie będę wyszło na to że bez jakiegoś przyjmowania hormonów dostałam okres. Tylko że teraz mi sie spóźnia już 7 dni, no ale co tam. napewno jeśli będę musiałą sie wybrać do ginekologa to nie będzie to facet
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 406 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-17, 13:49
Magdaru napisał/a:
w profilu masz napisane że 15, a tu piszesz, że 3 miechy przed 16
urodziła się 20 Mar 1992
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
napewno jeśli będę musiałą sie wybrać do ginekologa to nie będzie to facet
anusek napisał/a:
baba była tak niedelikatna,myślałam że mnie rozerwie
czyli zdania są podzielone.
ja zawsze chodzę do faceta. i nigdy mnie nic nie bolało. w zasadzie to wcale nie czuję, że badanie się odbywa. więc cerratko niech Cię złe doświadczenia dziewczyn nie przerażają, bo z reguły tak nie jest
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 21:01
ja chodze teraz do babki i jest bardzo delikatna,chociaż mnie i tak boli,bo jak sama moja ginekolog powiedziała jestem strasznie ciasna.a do tej poprzedniej to chodziła potem moja koleżanka i też twierdziła że baba jest za mało delikatna.najlepiej popytac,napewno ktoś zna dobrego ginekologa.ja polecałam i teraz wszystkie moje koleżanki chodzą do tej co ja i wszystkie ją chwalą
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 439 dni temu Posty: 4369
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 12:35
cerrata napisał/a:
jak jest na pierwszym? . . . . .
po prostu powiedz, ze to twoja pierwsza wizyta, gin. bedzie cie pytal o dlugosc miesiaczek, kiedy byla ostatnia, czy rozpoczelas juz wspolzycie i
cerrata napisał/a:
od razu.. "bada" ?
tak polozysz rece na piersiach a reszte gin. juz zrobi;)
cerrata napisał/a:
a żeby przepisać tabletki to.. ?
po prostu mu powiesz, ze chcesz a on dobierze odpowiednie da recepte (ja dostawalam z gory na 3 miesiace chyba, czasem od razu na 6) zaplacisz (jesli prywatnie) i tyle
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Ja musiałam badanie krwi zrobić ( na jakieś próby wątrobowe czy cóś takiego) i dopiero recepty na tabletki dostałam.Powiedział że jak bym się żle po nich czuła to mam przyjść po receptę na inne.Z góry na 3-4 miesiące za pierwszym razem nie warto brać chyba że na osobnych receptach bo jak byś się żle czuła po nich to do kosza pójdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum